X

Φωτιά ξέσπασε στο Γηροκομείο Αθηνών

Άμεση ήταν η επέμβαση των πυροσβεστών, που την έθεσαν υπό έλεγχο. Στο νοσοκομείο “Σωτηρία” διακομίστηκαν έξι ηλικιωμένοι.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε, τα ξημερώματα, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Γηροκομείο Αθηνών, επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Έξι άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, ενώ - σύμφωνα με την Πυροσβεστική - τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τα άλλα δυο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε θάλαμο του γηροκομείου.

Επί τόπου έσπευσαν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, που κατάφεραν να αποτρέψουν την εξάπλωση της φωτιάς και να τη σβήσουν τελικά δύο ώρες αργότερα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Στις 00:45 σήμερα, η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για εκδήλωση  πυρκαγιάς σε δωμάτιο Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στον δήμο Αθηναίων του νομού Αττικής. Η  πυρκαγιά περιορίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στον χώρο εκδήλωσής της, ενώ έξι άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 5 οχήματα.»