X

Οι κόρες του Ράιαν Γκόσλινγκ δεν ξέρουν ότι είναι ηθοποιός (βίντεο)

Οι μικρούλες έχουν μία… εντελώς λανθασμένη εντύπωση για το επάγγελμα του μπαμπά τους.

Ant1news

Μπορεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ να είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τις μικρές του κόρες αφού… δεν το γνωρίζουν καν!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, η Εσμεράλντα και η Αμάντα έχουν την εντύπωση ότι ο μπαμπάς τους είναι… αστροναύτης!

Η παρανόηση αυτή οφείλεται στον τελευταίο ρόλο του ηθοποιού, ο οποίος υποδύεται τον Νιλ Άρμστρονγκ στην ταινία “First Man”. Δικαιολογημένα λοιπόν θα έλεγε κάνεις οι μικρούλες, που είναι μόλις τεσσάρων και δύο ετών, βλέποντας τον μπαμπά του με τη στολή του αστροναύτη έβγαλαν το αυτονόητο συμπέρασμα.

Όπως περιγράφει ο ηθοποιός: “Ήρθαν στα γυρίσματα, την ημέρα που κάναμε μια σκηνή εκτόξευσης. Οπότε, ήμουν με κοστούμι αστροναύτη και προσποιούμουν ότι εκτοξευόμουν. Νομίζω πως τώρα έχουν εντύπωση ότι είμαι αστροναύτης”.

Ο παρουσιαστής, ξεσπώντας σε γέλια τον ρώτησε “Έκανες τίποτα για να τις αποτρέψεις από το να νομίζουν ότι είσαι αστροναύτης;”

Ο ηθοποιός δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, αποκάλυψε πάντως πως την επόμενη μέρα η μεγάλη του κόρη έδειξε το φεγγάρι και του είπε “Εκεί δουλεύεις σωστά;”.