X

O λαμπερός γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου (εικόνες)

Ο γάμος της ηθοποιού και του επιχειρηματία Φίλλιπου Μιχόπουλου είχε βεγγαλικά και εκπλήξεις για τους καλεσμένους. Γιατί το γλέντι έγινε…τρικούβερτο.

Ant1news

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Μάνη και εφτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου. Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο και ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Η νύφη έφθασε λίγο μετά τον γαμπρό δια θαλάσσης, με σκάφος, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της υπό τους ήχους τυμπάνων. Το νυφικό της Οικονομάκου ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Οι καλεσμένοι ανέβασαν πολλά στιγμιότυπα από τον κοσμοπολίτικο γάμο στα social media, αλλά και από το γλέντι το οποίο έγινε… τρικούβερτο, όχι μόνο λόγω κεφιού αλλά και λόγω κρύου. Το ζευγάρι είχε λάβει υπόψη του τον άστατο καιρό και είχε προνοήσει να υπάρχουν φλις κουβέρτες στις καρέκλες των καλεσμένων.

Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους τους, όπως βεγγαλικά, συγχρονισμένη κολύμβηση στην πισίνα και σέξι χορό σε λάτιν ρυθμούς.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη, η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη, η Ελίνα Καντζά με τον Dj Rush, η Φωτεινή Ντεμίρη με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Έλενα Γαλίφα καθώς και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

 

 

Βίντεο και φωτογραφίες: mykonoslive.tv

Ο κοσμοπολίτικος γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου δεν πέρασε απαρατήρητος από το Πρωινό...