X

Ντούμας: δεν γίνεται καταστολή με σάπια περιπολικά και “κωφάλαλη” Αστυνομία

Τι λέει ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών για τον μεθυσμένο οδηγό που εισέβαλλε στο προαύλιο της Βουλής, μετά την κινηματογραφική καταδίωξή του.

Ant1news

“Την εγκληματικότητα δεν την καταστέλλουμε με σάπια περιπολικά και κωφάλαλη αστυνομία” δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας με αφορμή τα όσα συνέβησαν με το μεθυσμένο οδηγό που κατάφερε να φτάσει μέχρι το προαύλιο της Βουλής αφού προηγήθηκε καταδίωξη 20χλμ. από τον κόμβο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας.

“Η ΕΛΑΣ το 2018 δεν ακούει και δεν διαβιβάζει. Έχουμε περιπολικά με 500.000 χιλιόμετρα”είπε ο κ. Ντούμας.

Αναφερόμενος ειδικά στα Εξάρχεια ο κ. Ντούμας είπε ότι “δεν υπάρχει βούληση για αστυνόμευση. Βλέπετε εσείς αστυνομία στα Εξάρχεια;”.

“Οι αποφυλακίσεις σημαίνουν ότι το να πάμε και να συλλάβουμε έναν κακοποιό και μας αποδείξει την ώρα του εγκλήματος ότι έχει  κάποια προβλήματα υγείας σοβαρά δεν θα τον συλλάβουμε γιατί θα του πούμε ότι αργότερα θα σε βγάλουν έξω. Οι αστυνομικοί κάθε φορά χρειάζεται να συλλαμβάνουν τους ίδιους κι όχι απλά να τους συλλαμβάνουν, να προτάσσουν τα όπλα τους αντιμέτωποι  σε καλάζνικοφ” κατέληξε ο κ. Ντούμας.