X

Τα “μυστικά” του Χίτλερ: είχε σαδομαζοχιστικές τάσεις και ένιωθε έλξη για τον Ρούντολφ Ες (βίντεο)

Στο φως η ερωτική ζωή του παράφρονα δικτάτορα. Πού βρίσκεται ο δισέγγονός του.

Ant1news

Αιματοκύλισε την ανθρωπότητα και έμεινε στην ιστορία ως παράφρων. Ο δικτάτορας με τις εκρήξεις οργής, ο εμπνευστής των ταγμάτων θανάτου και των στρατοπέδων εξόντωσης.

Εβδομήντα τρία χρόνια μετά την αυτοκτονία του, άγνωστες πτυχές της ζωή του Xίτλερ έρχονται στο φως, αποκαλύπτοντας πως ο αδίστακτος διώκτης των ομοφυλοφίλων έκρυβε μια καταπιεσμένη σεξουαλική φύση.

Ήταν ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος και με σαδομαζοχιστικές τάσεις. Σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της CIA , o Φύρερ έλκονταν ερωτικά και από τον υπαρχηγό του και αρχηγό των SS, Ρούντολφ Ές, που συχνά εμφανιζόταν σε χοροεσπερίδες, ντυμένος με γυναικεία ρούχα.

O δισέγγονος του Αδόλφου Χίτλερ, ζει στην καρδιά της Αμερικής.  Πρόκειται για τον γιο του ανιψιού του, Ουίλιαμ Πάτρικ που τη δεκαετία του 30 κατέφυγε στις ΗΠΑ. “Ως μέλος των ενόπλων δυνάμεων ελπίζω να έχω ενεργό ρόλο στην αποκαθήλωση αυτού του ανθρώπου, του θείου μου που προκάλεσε τόσο θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο.”   Δήλωσε ο ανιψιός του Αδόλφου Χίτλερ, Ουίλιαμ Πάτρικ.

Ο απόγονος του δικτάτορα για πρώτη φορά παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο εκφράζοντας τη συμπάθεια του προς την Άνγκελα Μέρκελ και κατακεραυνώνοντας τον Ντόνανλτ Τράμπ χαρακτηρίζοντας τον ως μεγάλος ψεύτης.