X

Κόρη θύματος δολοφονίας στην Κρήτη στον ΑΝΤ1: της είχε πει “θα δεις τι θα σου κάνω” (βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της γυναίκας από τον πρώην κουνιάδο της στην Κρήτη. Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 60χρονος.

Ant1news

Μία άλλη διάσταση του στυγερού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έδωσε η κόρη του θύματος, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως είπε η Κωνσταντίνα Παγάνη, ο θείος της ήταν φιλοξενούμενος στην αδελφή της, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και το βράδυ πριν το φονικό, του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι.

Τότε ήταν που ξέσπασε και ο καβγάς με τη μητέρα τους, αφού, όπως δήλωσε η κόρη του θύματος, ο δράστης θεώρησε ότι το θύμα «έβαλε λόγια» στην κόρη της για να τον διώξει από το σπίτι.

«Θα δεις τι θα σου κάνω», είχε πει το προηγούμενο βράδυ στη μητέρα της ο θείος της, όπως δήλωσε η Κ.Παγάνη.

Η ίδια πάντως, εξήγησε ότι, ο θείος της – αδελφός του πρώην άνδρα της μητέρας της – ήταν πατρική φιγούρα για τα δύο κορίτσια, ενώ περνούσαν μαζί τις γιορτές και ήταν στοργικός και τρυφερός μαζί τους.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 60χρονος 

Την Παρασκευή θα απολογηθεί  ο 60χρονος άνδρας ο οποίος ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 53χρονης πρώην νύφης του Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, στην Κρήτη.

Ο 60χρονος που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ωστόσο, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο 60χρονος κατά την προανακριτική διαδικασία εμφανίστηκε συντετριμμένος και μετανιωμένος στους αστυνομικούς επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι είχε σαν οικογένεια τα ανίψια του και τη μητέρα τους.

Στο μεταξύ, σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της αδικοχαμένης γυναίκας, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.