X

Φονικό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας (εικόνες)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος, ενώ άλλοι δυο τραυματίστηκαν. Σμπαράλια έγιναν και τα δυο οχήματα. Σοκάρουν οι εικόνες.

Ant1news

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία. 

Σύμφωνα με το lamiaReport.gr και τα δυο αυτοκίνητα κινούταν στο ίδιο ρεύμα, από Αθήνα προς Λαμία. Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν στο 207 χλμ, λίγο πριν την γέφυρα της Ανθήλης, όταν από άγνωστη αιτία ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο προπορευόμενο όχημα. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε επί τόπου ο ένας οδηγός, ο οποίος μάλιστα είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άντρα, ο οποίος πήγαινε από την Καισαριανή στη Φθιώτιδα για κυνήγι.

Στο άλλο όχημα επέβαιναν δυο άνδρες, 35- 40 ετών, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο ένας φέρεται να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά. 

 

Ο δρόμος στο ρεύμα προς Λαμία παρέμεινε κλειστός για περίπου μια ώρα, ενώ προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου θα διενεργήσει το Β' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Εν τω μεταξύ, τραγικό είναι το παιχνίδι της μοίρας καθώς και ο πατέρας του 42χρονου οδηγού που έχασε σήμερα την ζωή του, είχε σκοτωθεί πριν από τρία χρόνια, τον Νοέμβριο του 2015, σε ηλικία 66 ετών πάλι στη Φθιώτιδα, πηγαίνοντας και αυτός για κυνήγι στα βουνά της Οίτης.