X

Nomads Μαδαγασκάρη: Η μάχη των αρχηγών και ο τρίτος μονομάχος (βίντεο)

Η ένταση στο αγώνισμα "χτύπησε κόκκινο" ανάμεσα στους παίκτες. Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο. Ποιος είναι ο τρίτος μονομάχος.

Ant1news

Οι Λεμούριοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αγώνισμα αρχηγών του Nomads Μαδαγασκάρη το Σάββατο κόντρα στους Κροκόδειλους και κέρδισαν το πρώτο μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας, κλήθηκε να αποφασίσει ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος της Κυριακής, μαζί με τον Δήμο Χαριστέα και την Τόνια Σολανάκη.

Ωστόσο, ενώ ήταν έτοιμος να πει την απόφασή του, η Αννίτα Ναθαναήλ τον διέκοψε και πήρε τον λόγο, ζητώντας του να την επιλέξει καθώς δεν είχε παίξει εξαιτίας ενός πόνου στη μέση και μη θέλοντας να υπάρξουν εντάσεις θέλησε οικειοθελώς να βγει μονομάχος.

«Στην προκειμένη περίπτωση θέλω να θέσω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα, να παρακαλέσω τον αρχηγό μας να με θέσει υποψήφια. Όπως δεν προσέφερα σήμερα με την παρουσία μου πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην επόμενη μονομαχία…», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ. 

Τελικά, ο Χρήστος Βασιλόπουλος την επέλεξε και εξήγησε ότι τον βοήθησε με αυτή της την κίνηση γιατί ήταν δύσκολο ποιον να διαλέξει. 

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγινα το 3ο επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη!