X

“Γυναίκα χωρίς όνομα”: ξέσπασε ο “πόλεμος” ανάμεσα στα δύο αδέλφια

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ant1news

Στη δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής αφού, αντίπαλός τους, τελικά, δεν είναι παρά ο πιο πιστός τους σύμμαχος. Κάθε μέρα, στις 18:30, η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι εδώ.

Διαβάστε παρακάτω τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Η Μαρίνα - ως Νάντια Πετρίδου - συναντάει για πρώτη φορά την Κάτια και προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της. Η Κάτια μένει άφωνη με την ομοιότητα της δικηγόρου του Μιχάλη με την Μαρίνα... Την ίδια στιγμή, ο Κωστής μπαίνει στο σπίτι της Μάρθας και κλέβει μια φωτογραφία της Μαρίνας με τον Νάσο και τη Μάρθα. Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλαστογράφησε τη διαθήκη της μητέρας του για να εξαπατήσει τον αδελφό του και ενημερώνει αμέσως το Μιχάλη. Ο πόλεμος ανάμεσα στα δύο αδέλφια έχει ξεσπάσει.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

 

Η Μαρίνα δείχνει στον Μιχάλη την έκθεση της γραφολόγου που αποδεικνύει ότι η διαθήκη της μητέρας του ήταν πλαστή. Ο Μιχάλης αντιλαμβάνεται πως πίσω απ’ όλα αυτά ήταν ο αδελφός του, ο οποίος, φοβούμενος τις μελλοντικές πιθανές διεκδικήσεις του, τον δελεάζει τώρα, προσφέροντάς του δουλειά στην διαφημιστική καμπάνια που κάνει για λογαριασμό της εταιρείας του. Τα γυρίσματα του διαφημιστικού θα είναι η αφορμή για να δουν όλοι τις ομοιότητες που έχει η νεαρή δικηγόρος Νάντια Πετρίδου με τη νεκρή Μαρίνα. Η Κάτια, όμως, σκέφτεται κάτι για να καταφέρει να «ξεσκεπάσει» τη Μαρίνα…

 

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Η Μαρίνα καταφέρνει να αντιδράσει ψύχραιμα όταν η Κάτια της δείχνει το σκίτσο που είχε ζωγραφίσει η ίδια για τον πατέρα της. Η Κάτια πείθεται ότι είναι η Νάντια Πετρίδου και προτείνει στο Δημήτρη να την προσλάβει στην εταιρεία για να την χάσει ο Μιχάλης από σύμμαχο. Η Έλλη σκέφτεται να μεταβιβάσει τις μετοχές που της ανήκουν στον Κωστή. Ένα μικρό ποσοστό μετοχών ζητάει και η Μαρίνα από τον Δημήτρη για να δεχτεί την πρότασή του. Ο Δημήτρης θα δεχτεί και θα πέσει στην παγίδα που του έχουν στήσει ο Μιχάλης και η Μαρίνα. 

 

 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Η Έλλη ετοιμάζει σχέδιο για να επανέλθει ο Κωστής στην εταιρία του πατέρα της, ενώ παράλληλα  η  Μαρίνα και ο Μιχάλης προχωράνε με το δικό τους σχέδιο εναντίον της οικογένειας Μακρή… Ο Αντρέας συναντάει τη δεσμοφύλακα της  Μαρίνας και ζητάει πληροφορίες για τις συγκρατούμενές της, ενώ η Μάρθα πλησιάζει την Κάτια στον ιππικό όμιλο. Εν τω μεταξύ, ο  Δημήτρης και η Σοφία τα ξαναβρίσκουν κι εκείνος της ζητάει να σταματήσει να βλέπει το Γιώργο. Από την άλλη πλευρά, η Φένια δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι την άφιξη της Μαρίνας στην εταιρία. Η Κάτια και ο Αντρέας έρχονται κοντά ερωτικά, ενώ η Ρία ανακαλύπτει ότι η Σοφία έχει κρυφή σχέση με το Δημήτρη.

 

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

 

Η Μαρίνα, έχοντας καταφέρει να εισβάλει στη ζωή των Μακρήδων, σχεδιάζει με τη Μάρθα και τη Ρένα τα επόμενα βήματα. Πρώτος στόχος της, ο Μιχάλης. Το σχέδιο για την διεκδίκηση της πατρικής του περιουσίας φέρνει τους δυο τους όλο και πιο κοντά, όπως ακριβώς έχει σχεδιάσει η Μαρίνα. Αυτό που δεν υπολόγιζε, όμως, είναι πόσο θα της άρεσε αυτό. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής δε μπορεί να βγάλει ούτε στιγμή τη νεαρή δικηγόρο του Μιχάλη απ’ το μυαλό του. Η ομοιότητά της με τη νεκρή Μαρίνα τον οδηγεί στο σκάφος του Μιχάλη, όπου προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τη «Νάντια Πετρίδου». Η Έλλη, αγνοώντας τη συμφωνία Μαρίνας-Δημήτρη, αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να πιέσει τον πατέρα της προκειμένου ο Κωστής να επιστρέψει στην εταιρεία…