X

Ανεπίσημο ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

Οι δυο κυβερνητικοί εταίροι συναντήθηκαν στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ant1news

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συναντήθηκαν χθες στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων και των «πυρών» που έχει δεχθεί ο ΥΠΕΘΑ, από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ και το plan B που παρουσίασε εκεί για το Σκοπιανό.

Ο Πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΘΑ συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι στις 15:10 στην ΛΑΕΔ, σε ένα ραντεβού που δεν είχε ανακοινωθεί.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ, στη συμβολή της Ρηγίλλης με τη Βασιλίσσης Σοφίας, για να υποδεχτεί τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έφτασε μετά από λίγα λεπτά από την οδό Μουρούζη, σύμφωνα με tanea.gr.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια του γεύματος οι δυο κυβερνητικοί εταίροι συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία ως τον Μάρτιο, τότε που πιθανότατα θα φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, αν εξελιχθούν όλα ομαλά για την Κυβέρνηση Ζάεφ στα Σκόπια.

Για το πώς θα επιχειρήσει ο Πρωθυπουργός να «σβήσει την φωτιά» που σιγοκαίει στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, αναμένεται να πάρουμε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.