X

Πρωτοφανές: Έδεσαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

Όπως αποκάλυψε το "Καλημέρα Ελλάδα", ο αστυνομικός βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα του.

Ant1news

Μία πρωτοφανής για τα αστυνομικά χρονικά υπόθεση διαδραματίστηκε στην περιοχή της Νίκαιας τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως αποκάλυψε το  "Καλημέρα Ελλάδα", όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία έλαβε- περίπου στις 3- διαδοχικά τηλεφώνημα από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κατήγγειλε ότι ακούει φωνές σε γειτονικό διαμέρισμα και έναν άνθρωπο να καλεί σε βοήθεια.

Όταν στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για διατάραξη της κοινής ησυχίας δέχτηκαν επίθεση από ομάδα έξι ατόμων πακιστανικής καταγωγής.

Ωστόσο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τους βάλουν χειροπέδες και να τους συλλάβουν.

Στη συνέχεια εντόπισαν τον αστυνομικό στο διαμέρισμα, ο οποίος όπως τους είπε ακολούθησε μόνος του τους δράστες μετά από πληροφορίες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Ωστόσο, πληροφορίες σημειώνουν ότι η εκδοχή που παρέθεσε ο αστυνομικός εξετάζεται με ιδιαίτερη επιφύλαξη, ενώ στο "μικροσκόπιο" της έρευνας μπαίνει και μία άλλη, φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση. Όπως σημειώνουν σχετικές πηγές ενημέρωσης, στην ίδια περιοχή και περίπου 6 ώρες πριν από την απαγωγή-ομηρία του που δηλώνει ο αστυνομικός, τέσσρα άτομα είχαν εισβάλει και αφαίρεσαν σημαντική ποσότητα λαθραίων τσιγάρων από ενοίκους του διαμερίσματος πακιστανικής επίσης υπηκοότητας, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται ακόμη αν πρόκειται για τα ίδια άτομα που κακοποίησαν άγρια τον αστυνομικό.

Οι δράστες της κακοποίησης του, υποστηρίζουν ότι με τον αστυνομικό είχαν κάποιου είδους συναλλαγή ή εμπλοκή που εκφεύγει των ορίων της νομιμότητας και οι εκατέρωθεν καταθέσεις εξετάζονται με την ίδια προσοχή. Το γεγονός ωστόσο της εμπλοκής των αδιάφθορων, δείχνει ότι η ηγεσία δεν θέλει να παραμείνει εκκρεμότητα ή σκιά πάνω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.   

Ο τελευταίος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο κρατικό της Νίκαιας, έχοντας εκτεταμένες κακώσεις στο κεφάλι, σπασμένα δόντια και άλλα τραύματα, χωρίς πάντως να κρίνεται η κατάσταση του ανησυχητική.