X

“Κάβος: Πάρτι Χωρίς Όρια” από το Vice Greece

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ.

Ant1news

Το ελληνικό γραφείο του VICE ταξίδεψε στον Κάβο, έναν τουριστικό προορισμό στο νοτιότερο μέρος της Κέρκυρας που εδώ και σχεδόν 40 χρόνια βρίσκεται στη λίστα με τις δημοφιλέστερες περιοχές στα πακέτα διακοπών που επιλέγουν οι νεαροί Βρετανοί.

Σήμερα,  φιγουράρει δίπλα στην Ίμπιζα, το Μαγκαλούφ, τον Λαγανά και τα Μάλια και κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν ο Κάβος μετατρέπεται σε βρετανική «αποικία».

Το VICE πήγε σε διάφορα θεματικά πάρτι με αφρούς, χρώματα, σαμπάνιες και μίλησε με Βρετανούς που θεωρούν την περιοχή δεύτερο σπίτι τους και τα καλοκαίρια επιστρέφουν εκεί, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση.

 

 

Η Μαριλύ Ανδριοπούλου συνομίλησε με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται εκεί και της εξήγησαν την ιστορία του Κάβου καθώς και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας του συγκεκριμένου είδους τουρισμού που προσελκύει.

Ακολούθησε μία ομάδα ντόπιων που κάνουν εθελοντικά νυχτερινές περιπολίες για να αποτρέπουν τυχόν φασαρίες μεθυσμένων τουριστών.

 

 

Επιπλέον, μίλησε με γιατρούς που αντιμετωπίζουν έκτακτα περιστατικά κατά τις βραδινές ώρες ενώ η κάμερα του VICE κατέγραψε ένα από αυτά. Τέλος, ανακάλυψε και την πιο ήρεμη πλευρά της περιοχής, λίγα μέτρα έξω από το κέντρο, όπου διοργανώνονται ελληνικές βραδιές σε ένα οικογενειακό ξενοδοχείο.

  

Παραγωγή / Σκηνοθεσία / Κάμερα: Νίκος Πηλός

Παρουσίαση: Μαριλύ Ανδριοπούλου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Γρυλλής

Κάμερα Β / Βοηθός Παραγωγής: Αρσινόη Πηλού

Μοντάζ: Γωγώ Μπεμπέλου 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς-ντοκιμαντέρ VICE Specials, εδώ: https://video.vice.com/gr