X

Δυναμική η επιστροφή της μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1

Οι ελληνικές σειρές επέστρεψαν εκεί που ανήκουν: στην κορυφή της της τηλεθέασης!

Ant1news

Το τηλεοπτικό κοινό επιλέγει σταθερά τη μυθοπλασία ως το αγαπημένο του πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση με τις σειρές του ΑΝΤ1 να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν έδαφος σε κάθε επεισόδιο.

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Πέτα τη Φριτέζα», «Η Επιστροφή» και «Κάνε Γονείς να Δεις Καλό» ξεχωρίζουν όχι μόνο για το άρτιο αποτέλεσμα και τα πολυπρόσωπα καστ τους αλλά και για τις επιδόσεις τους στον πίνακα τηλεθέασης.

Με εξαιρετικές επιδόσεις από την πρώτη ημέρα προβολής της η καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» έχει πλέον κατοχυρώσει το 18,2% ως μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54»  και βρίσκεται στην πρώτη θέση καταγράφοντας  κάθε μέρα ανοδική πορεία. Ταυτόχρονα, η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» προηγείται στα γυναικεία κοινά και συγκεντρώνει 25,9% στις γυναίκες «45-54» ενώ αυξητικό παραμένει το μερίδιο της σειράς στις γυναίκες «25-44».  

 

Με 19,1% μ. ό στο δυναμικό «18-54» η κωμική σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» σημειώνει υψηλά ποσοστά στην πλειοψηφία των δημογραφικών κοινών με τους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη να «κλέβουν» το ανδρικό κοινό και  η σειρά να επικρατεί με 1,6% από το δεύτερο STAR.

 

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20:45 το τηλεοπτικό κοινό βλέπει «Επιστροφή» με τη σειρά να τερματίζει δεύτερη με μέσο όρο 15,8% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ και εκείνη, με τη σειρά της, καταφέρνει να προηγείται στο ανδρικό κοινό.

 

Επιπλέον, η κωμική σειρά «Κάνε Γονείς να Δεις Καλό» με μέσο όρο 11,3% μας κρατά συντροφιά και μας προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου.  Ελένη Καστάνη Και Ιεροκλής Μιχαηλίδης στα καλύτερά τους.