X

Παντρεμένος πατέρας έκανε δεύτερο γάμο “μαϊμού”

Μπροστά σε μία έκπληξη βρέθηκε μία γυναίκα που πήγε να βγάλει το διαζύγιό της.

Ant1news

Μια απίστευτη ιστορία απάτης αποκαλύφθηκε όταν μία γυναίκα από την Αθήνα μετέβη στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκίδας, για να ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου της.

Η εν λόγω είχε παντρευτεί – ή έτσι πίστευε- τον καλό της στο δημαρχείο Χαλκίδας, το 2014.

Το ζευγάρι από την Αθήνα είχε κάνει πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα, με κουμπάρους από την πόλη.

Σε φωτογραφίες από την τελετή, φαίνονται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, όχι όμως και κάποιος από τον Δήμο ή κάποιος που έκανε τον γάμο.

Όταν η γυναίκα έφτασε στο δημαρχείο Χαλκίδας, για να πάρει ζητήσει το διαζευκτήριο, βρέθηκε μπροστά σε μία.. δυσάρεστη έκπληξη, αφού διαπίστωσε πως δεν είχε παντρευτεί ποτέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evialead.gr, οι υπάλληλοι του Δήμου βλέποντας το έγγραφο του γάμου, διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστογραφημένο, ενώ κάνοντας έρευνα στα αρχεία τους συμπέραναν ότι ο γάμος δεν τελέστηκε ποτέ.

Μετά από συζητήσεις, η γυναίκα είπε ότι ο «σύζυγός» της έμενε κανονικά μαζί της στην Αθήνα, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινε στην Κρήτη, όπου της έλεγε ότι εργάζεται για τις μυστικές υπηρεσίες…

Από την έρευνα που ακολούθησε, σύμφωνα πάντα με το evialead.gr, διαπιστώθηκε ότι ο γιατρός ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά στην Κρήτη και έτσι, αφού δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο, έκανε έναν… μαϊμού.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, από την πλευρά του, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είχε ανοίξει το δημαρχείο και είχε «στήσει» την παράσταση που οδήγησε τη γυναίκα να θεωρεί ψευδώς ότι είναι παντρεμένη.

Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.