X

Σκύλος μετέτρεψε το γαμήλιο ταξίδι σε…“εφιάλτη”!

Κάθε άλλο παρά το απόλαυσε το ζευγάρι, εξαιτίας του…συμπαθούς κατοικίδιου του.

Ant1news

Τα δόντια του αγαπημένου του κατοικίδιου κατέστρεψαν το  γαμήλιο ταξίδι ενός ζευγαριού και μάλιστα τέσσερα χρόνια μετά από την ημέρα που ο σκύλος δάγκωσε το διαβατήριου του ιδιοκτήτη!

Το σίγουρα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι του ζεύγους από την Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε κανονικά, όμως ούτε ο Daniel Farthing ούτε η σύζυγος του είχαν ποτέ φανταστεί τον εφιάλτη που θα περνούσαν για…χάρη του συμπαθούς λαμπραντόρ τους.

Το ζευγάρι αναχώρησε για το γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί. Φθάνοντας, όμως, στην Ινδονησία, οι Αρχές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα και τους ανάγκασαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!

Αιτία, η φθορά που είχε προκαλέσει πριν από χρόνια με τα δόντια του, στο διαβατήριο του άνδρα, ο σκύλος του. Τι κι αν ο Daniel είχε ταξιδέψει, με αυτό το διαβατήριο, σε αρκετά μέρη της Ευρώπης χωρίς κάποιο πρόβλημα, τι κι αν πριν αναχωρήσουν για το γαμήλιο ταξίδι απευθύνθηκαν στις βρετανικές Αρχές και τους διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην μετακίνηση τους, καθώς το κομμάτι που έλειπε από το επίσημο έγγραφο δεν περιείχε πληροφορίες ταυτοποίησης.

Το μετα-γαμήλιο «δράμα» κράτησε 48 ώρες και κορυφώθηκε με την κράτηση του Daniel, στη Σιγκαπούρη. Επί επτά ώρες ήταν κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο, με άλλα 30 άτομα όπως διηγήθηκε, αναφέροντας  ότι «ήταν μια εφιαλτική εμπειρία. Έτρεμα και έκανα εμετό».

Η 25χρονη κυρία Farthing, η Tia, αφού είπε ότι το ζευγάρι πέρασε «τρομακτικές ώρες», δήλωσε «παντρευτήκαμε πέρσι και σχεδιάζαμε επί έναν χρόνο στο γαμήλιο ταξίδι μας να γιορτάσουμε την πρώτη μας επέτειο γάμου».

Εκεί που πραγματικά τρελάθηκαν ήταν όταν, μετά από την εκδίωξη τους από την Σιγκαπούρη και την αναγκαστική επιστροφή τους στην Βρετανία, στο αεροδρόμιο του Χίθροου, μια αεροσυνοδό τους κοίταξε, είδε και το διαβατήριο και είπε «καλά, γι' αυτό προκλήθηκε τόσο μεγάλη αναστάτωση;».