X

Οι αλβανικές αρχές δεν παραδίδουν τη σορό του Κατσίφα στην οικογένεια του (βίντεο)

Τι είπαν στο «Καλημέρα Ελλάδα» οι δικηγόροι της οικογένειας, αλλά και ένας στενός φίλος του αδικοχαμένου ομογενή.

Ant1news

Ο Εισαγγελέας των Τιράνων, που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου του Κώστα Κατσίφα, απάντησε αρνητικά στο αίτημα της οικογένειας να της δοθεί η σορός του αδικοχαμένου ομογενούς για να γίνει η κηδεία του.

Όπως είπε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο εκ των δικηγόρων του θύματος κ. Ναυρίδης, οι αλβανικές αρχές ζήτησαν από τον πατέρα του θύματος να προσέλθει σήμερα στις 12:00 στην εισαγγελεία, χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς θα του ζητηθεί για να του παραδοθεί η σορός.

Ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιοβανόπουλος, μίλησε με τα μελάνοτερα χρώματα για την κωλυσιεργία που επιδεικνύουν οι αλβανικές αρχές και όπως αποκάλυψε ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί δικηγόρος από την περιοχή για να αναλάβει τα διαδικαστικά, δείγμα του εχθρικού κλίματος που επικρατεί.

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας θα μεταβεί, σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στην Αλβανία, όπως συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας.

Ο Έλληνας αξιωματικός θα συνεργαστεί με την αλβανική αστυνομία προκειμένου να λάβει  όλες τις πληροφορίες που διαθέτει σχετικά με την έρευνα γύρω από τις περιστάσεις του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα την 28η Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες.