X

Βαριές “καμπάνες” στους κατηγορούμενους για τον θανάσιμο τραυματισμό του Κώστα Κατσούλη

Πολυετείς ποινές κάθειρξης θα εκτίσουν οι 3 φίλοι του Ηροδότου που κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, στην Αλικαρνασσό.

Ant1news

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι 3 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για τον τραυματισμό του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος δύο εβδομάδες μετά το επίμαχο συμβάν τον Σεπτέμβριο του 2014, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, όπου εκδικάστηκε η πολύκροτη υπόθεση, επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών σε δύο φίλους του Ηροδότου ηλικίας 36 και 30 ετών, ενώ στον 28χρονο - που είχε αθωωθεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο- επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Σημειώνεται ότι ποινή φυλάκισης 4 ετών -όπως ακριβώς και στον πρώτο βαθμό- επιβλήθηκε και σε έναν 38χρονο, ο οποίος, ωστόσο, δεν εμπλεκόταν στον τραυματισμό του Κατσούλη.

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 16 ετών, ενώ ο 30χρονος σε κάθειρξη 13 ετών.

Κατά την αποχώρηση του από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο πατέρας του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, «σήμερα μπορούμε να θρηνήσουμε το παιδί μας», με τον ίδιο να δηλώνει δικαιωμένος από την απόφαση του Δικαστηρίου, ενώ, μέσω του δικηγόρου τους η οικογένεια του Κώστα Κατσούλη ευχήθηκε ο "δικός τους" Κώστας να είναι το τελευταίο θύμα από επεισόδια στα γήπεδα.