X

Έντονες αποδοκιμασίες κατά της Παπακώστα στην Αριδαία (εικόνες)

Η Κ. Παπακώστα εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αριδαίας και αποδοκιμάστηκε από πολίτες για τους κυβερνητικούς χειρισμούς  στο Σκοπιανό.

Ant1news

Δέκτης αποδοκιμασιών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών έγινε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, κατά την παρουσία της στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αριδαίας.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων όπου βρισκόταν η υφυπουργός υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος με ελληνικές σημαίες.

Μόλις έληξε η παρέλαση άρχισαν να γιουχάρουν την Κατερίνα Παπακώστα και τραγουδούσαν το “Μακεδονία Ξακουστή”, σύμφωνα με το voria.gr.

«Θέλεις να γίνεις Μεγάλος, πάψε να είσαι μικρός ...Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή πρέπει να αφήσουμε πίσω και στην άκρη όσους την μικραίνουν. Εργάζομαι με αφοσίωση για τον σκοπό αυτό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει Στόχος.Ψυχραιμία...» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες.