X

Η πρώτη φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χειρουργείο

Τι λέει ο πρωταθλητής στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ant1news

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσα από νοσοκομείο στη Γαλλία. Ο πρωταθλητής χειρουργήθηκε στον αριστερό ώμο και σε περίπου πέντε μήνες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

Σήμερα το απόγευμα λίγες ώρες μετά την επέμβασή του ανέβασε μία φωτογραφία του στην οποία χαμογελά πλατιά και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

Ο “άρχοντας των κρίκων” αναφέρθηκε στα μηνύματα στήριξης που έχει λάβει και ευχαρίστησε τον γιατρό του και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

"Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε..." έγραψε στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας.