X

Υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης

«Η απόφαση να κατέβω υποψήφιος δεν ήταν καθόλου απλή» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ant1news

 

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έκανε ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. 

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Γκάζι, παρουσία εκατοντάδων Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε τη «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης» για να σταθεί, όπως ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά η Αθήνα όρθια». 

«Η απόφαση να κατέβω υποψήφιος δεν ήταν καθόλου απλή. Δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν ήταν απλή και εύκολη.(…) Από βαθύ σεβασμό γιατί η Αθήνα είναι μία και μοναδική. Εδώ στην Αθήνα χτυπά η καρδιά του ελληνισμού», σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. 

«Η Αθήνα είναι η πόλη εκατομμυρίων θαυμάτων μικρών και μεγάλων» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Η Αθήνα δεν είναι απλά σε κρίση αλλά σε παρακμή. Έχει ενσωματώσει την κρίση. Παντού αδικίες και ανισότητες». 

 

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για μια «συμφωνία εμπιστοσύνης που μας δεσμεύει όλους. Πρέπει να δοκιμαστεί στην πράξη όχι μόνο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά ». 

«Μην περιμένετε από εμάς ευχολόγια. Θέλουμε να το πάρουμε αλλιώς», τόνισε και αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο απολύτως κοστολογημένο, «ένα σχέδιο που την επόμενη μέρα θα είναι έτοιμο να πάει στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο. Ένα σχέδιο που θα το έχουν εγκρίνει στις εκλογές οι δημότες». 

Ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε πως είναι πολύ μεγάλος το βάρος αυτή της πόλης. «Είναι απόφαση ζωής. Ξέρω ότι η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι υπέρτατη τιμή. Να αφιερωθώ με όλο μου το είναι κυρίως για να δείξουμε όλοι μα όλοι στα παιδιά μας ότι η Αθήνα μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο τα σπίτια τους και τα σχολεία τους αλλά και τα όνειρα τους». 

 

Πρόσθεσε πως «Ο δήμαρχος δεν είναι διαιτητής μικρών ή μεγάλων συμφερόντων. (…) Είναι σύμμαχος με τα όνειρα των πολιτών. Δεν μπορεί να μένει στο γραφείο του πρέπει να είναι παντού. Να είμαστε ξεκάθαροι. Εδώ ισχύει το γνωστό ‘τα παράπονα σας στο δήμαρχο’», συμπλήρωσε ο κ. Μπακογιάννης.