X

Στα “κάγκελα” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με Γεωργιάδη και Λοβέρδο

Τα «σκουπίδια» που είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά και το «τους έχω για πρωινό» του Λοβέρδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, «άναψαν τα αίματα».

Ant1news

Προσβεβλημένοι δήλωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία από τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και του Ανδρέα Λοβέρδου, χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η φράση του Ανδρέα Λοβέρδου «αυτούς που με κατηγορούν για το Ντυνάν, τους “έχω για πρωινό”» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τους κυβερνητικούς βουλευτές να μιλούν για εξύβριση των βουλευτών.

Έντονη ήταν η αντίδραση και για τα «σκουπίδια» που αποκάλεσε το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του ο Άδωνις Γεωργιάδης, με βουλευτές να ζητούν την παραπομπή των δύο βουλευτών στην επιτροπή Δεοντολογίας.

«Σας πήρε τώρα ο πόνος; Όταν εμένα με έβρισε ο Πολάκης, εδώ στην επιτροπή, πήρε ένας συνάδελφος το μέρος μου;», αντέτεινε σε υψηλούς τόνους η Εύη Χριστοφιλοπούλου από τη ΔΗΣΥ.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς από τη ΝΔ επέκρινε την πλειοψηφία ότι λόγω ένδειας αποδείξεων επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα και ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε αξιολογικές κρίσεις για ένα θέμα που τον αφορά προσωπικά.

Οι δύο βουλευτές δεν θα παραπεμφθούν στην επιτροπή Δεοντολογίας. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, δια ανατάσεως της χειρός να αποδοκίμασαν τις δηλώσεις τους.