X

Nomads: Η μάχη των Αρχηγών, ο τρίτος μονομάχος και η επιστροφή της Αλεξανδράκη (βίντεο)

Ακόμα μια επική "μάχη" ανάμεσα σε "Επίλεκτους" και "Εισβολείς". Ποια ομάδα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο.

Ant1news

Ακόμα μια δυνατή μάχη ανάμεσα στους Εισβολείς και τους Επίλεκτους, στο αγώνισμα των Αρχηγών, παρακολουθήσαμε στο Nomads Μαδαγασκάρη το βράδυ του Σαββάτου. Και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο που ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Η ομάδα που θα κερδίσει, θα γνωρίσει τη νυχτερινή ζωή του νησιού, σε ένα εκπλητικό club με live banda με karaoke, φυσικά θα φάτε ένα εξαιρετικό δείπνο και θα πιείτε και αλκοόλ μετά από πολύ καιρό». Τότε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε: «Σάββα, γιατί δεν πάμε όλοι, χάσουμε-κερδίσουμε, να γνωριστούμε και με τα παιδιά καλύτερα, να είναι έτσι ένα παρτάκι».

Τελικά κέρδισαν οι Επίλεκτοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο έπαθλο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ως αρχηγός αποφάσισε να δώσει ο ίδιος τον τρίτο μονομάχο και συγκεκριμένα πρότεινε την Nτάρια, ενώ οι άλλοι δυο μονομάχοι είναι η Μαριάννα Καλέργη και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου. 

 

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αιφνιδίασε τους συμπαίκτες της στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, καθώς επέστρεψε ξαφνικά στο Νησί. Το μοντέλο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετά από συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της, έφυγε ξανά.

Στο αποψινό επεισόδιο θα μάθουμε την οριστική της απόφαση σχετικά με την παραμονή της ή όχι στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο του Σαββάτου!