X

Θύελλα από την ανάρτηση Πολάκη για τους νεκρούς και τις φωτιές σε Καλιφόρνια και Μάτι

Η "ασπίδα" στην Ρένα Δούρου, η οργισμένη αντίδραση των κομμάτων και η απάντηση του Αν. Υπ. Υγείας.

Ant1news

Μια ανάρτηση του υφυπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τα ξημερώματα της Δευτέρας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης στην ανάρτηση του, συνδέει τους νεκρούς από την φονική πυρκαγιά στην Καλιφόρνια με την τραγωδία στο Μάτι, ρωτώντας με εμφανή ειρωνική διάθεση, «Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;;».

 

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωση του και σχολιάζοντας την ανάρτηση του υφυπουργού Υγείας, σχολιάζει ότι «ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι, όμως, ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Καυστικό ήταν και το σχόλιο του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, «την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή».

Παράλληλα ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη του στο «Θέμα 104,6» κι αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, τόνισε ότι «έχει αναθέσει τον ρόλο του αρχιδικαστή στον κ. Πολάκη»

Ο κ. Πολάκης, επανήλθε με νέα ανάρτηση του και πέρασε στην αντεπίθεση απευθυνόμενος στη ΝΔ.