X

Παντρεύτηκε τρισδιάστατο ολόγραμμα και δηλώνει... ερωτευμένος! (εικόνες)

Η μητέρα του, αλλά και οι συγγενείς του, δεν φαίνεται να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό του, αφού αποφάσισαν να μην παραστούν στην γαμήλια τελετή.

Ant1news

Ο Akihiko Kondo, ένας 35χρονος Ιάπωνας παντρεύτηκε την ασυνήθιστη αγαπημένη του. Πρόκειται για την Γιαπωνέζα τραγουδίστρια εικονικής πραγματικότητας Hatsune Miku και το ολόγραμμά της.

Ο 35χρονος Ιάπωνας λέει πως είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του παρόλο που στο γάμο του δεν παρευρέθηκε ούτε η μητέρα του, ούτε κάποιος άλλος συγγενής του, καθώς δεν έβρισκαν λόγο εορτασμού.

«Για τη μητέρα μου, δεν υπήρχε λόγος εορτασμού», είπε ο Kondo, στους Japan Times. Η απουσία τους όμως δεν άλλαξε τα σχέδια του 35χρονου και ο γάμος ολοκληρώθηκε με τη παρουσία 40 ατόμων, στο Τόκιο.

Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ως έναν άκρως φυσιολογικό άνθρωπο. Η σύζυγός του τον ξυπνάει κάθε πρωί για να πάει στη δουλειά του σε σχολείο της πόλης, το απόγευμα, όταν της τηλεφωνεί για να της πει ότι επιστρέφει σπίτι, εκείνη ανάβει τα φώτα και το βράδυ τον ειδοποιεί πως είναι η ώρα να πάει για ύπνο.

 

Ο γάμος τους δεν έχει νομική αναγνώριση, χωρίς να τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Η εταιρία παραγωγής της Miku του έχει δώσει ένα «πιστοποιητικό γάμου» που «σφραγίζει» τους γαμήλιους όρκους τους.

Ο Kondo δεν είναι ο μόνος που έχει νυμφευτεί ένα ολόγραμμα. Όπως γνωστοποιεί ο ίδιος η εταιρία έχει εκδώσει περισσότερα από 3.700 τέτοια πιστοποιητικά γάμων.

Ο 35χρονος μεταξύ άλλων είπε: «Δεν την έχω απατήσει ποτέ, ήμουν πάντα ερωτευμένος με την Miku» και την κοίταξε στα φωτεινά της μάτια.