X

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έχασε γυναίκα και παιδί στο τροχαίο με την Porsche

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου χαμογελάει ξανά μετά την τραγωδία. Ποια είναι η γυναίκα που του "έκλεψε" την καρδιά.

Ant1news

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου χαμογελάει ξανά μετά φριχτό τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο 83ο χλμ, στο ύψος του Ύπατου Θηβών.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου πριν από περίπου δύο χρόνια έζησε τραγικές στιγμές, όταν ο νεαρός Γιώργος Βακάκης έπεσε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του και ταχύτητα 320 χλμ/ώρα πάνω στο όχημά του, παρασύροντας στον θάνατο την οικογένειά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε την νέα σύντροφό του με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί.

Πρόκειται για μια κοπέλα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Μάλιστα, έχει βιώσει και η ίδια μια απώλεια ανάλογη με αυτή του Υπάτιου Πατμάνογλου.

 

Συγγενείς του Πατμάνογλου μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι φυσικά δεν ξεχνάει την γυναίκα του και το παιδί του, εξακολουθεί να μιλάει για αυτούς παντού και πάντα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και αυτό είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος ο Πατμάνογλου αλλά και οι άνθρωποι γύρω του.

Πρόσφατα ο ίδιος είχε κάνει μάλιστα μια ανάρτηση στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλιά του, αναφέροντας ότι "η ζωή συνεχίζεται".