X

Δεν ξεχνάμε ποτέ να βάζουμε την “Υγεία Πάνω Απ’ Όλα”

Αξιόπιστη και κατανοητή ενημέρωση για θέματα που αφορούν την υγεία και την καθημερινότητα μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή, με την Φωτεινή Γεωργίου.

Ant1news

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 12:00,  η Φωτεινή Γεωργίου  βρίσκεται κοντά μας προσφέροντας άμεση, αξιόπιστη και κατανοητή ενημέρωση για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν στην υγεία και την καθημερινότητά μας.

Στην εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» αυτό το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου θα πάρουμε απαντήσεις για τις τροφές που φτάνουν στο πιάτο μας ενώ η Φωτεινή Γεωργίου με τη βοήθεια των ειδικών θα μας απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα μας για ιατρικά θέματα τα οποία όλους μας απασχολούν.

Ταυτόχρονα, θα μεταμορφώσουμε σε απολύτως γευστικό ένα γεύμα υγιεινό ενώ θα τολμήσουμε να μάθουμε μία νέα θεραπευτική άσκηση σύμφωνα με όλα τα νέα δεδομένα όπως αυτά προκύπτουν στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της εναλλακτικής ιατρικής.

Δεν θα παραλείψουμε να ασχοληθούμε και  με την ψυχολογία μας αναλύοντας απλές φοβίες ή και σοβαρές διαταραχές. Τέλος, θα μάθουμε να επιλέγουμε, να μαγειρεύουμε και να συντηρούμε σωστά τα τρόφιμα που καταναλώνουμε ενώ εάν είμαστε γονείς θα πάρουμε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που μας απασχολούν για το παιδί μας.

Φυσικά, δεν θα λείψουν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο και οι Συμβουλές SOS από κορυφαίους επιστήμονες. 

#YgeiaPanwApOla

https://www.antenna.gr/ygeia

Facebook: @ant1ygeiapanwapola

Twitter: @YgeiaPanwApola