X

Τραγική σύμπτωση: Στη βάρδιά της στο EKAB έλαβε κλήση για το θανατηφόρο τροχαίο του άντρα της

Ένα απίστευτο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα στο άτυχο ζευγάρι.

Ant1news

Ένα τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από την Πάτρα. Η γυναίκα που εργαζόταν στο ΕΚΑΒ έλαβε κλήση για θανάσιμο τροχαίο, στο οποίο χωρίς να το ξέρει, σκοτώθηκε ο άντρας της.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο άτυχος άνδρας είχε τελειώσει τη βάρδια του στα ΕΚΑΒ στη Ναύπακτο, όπου επίσης εργαζόταν και επέστρεφε στα παιδιά τους στην Πάτρα.

Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 41χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, ωστόσο λίγη ώρα μετά απεβίωσε.

Τραγική ειρωνεία ήταν ο τρόπος με τον οποίο έμαθε η σύζυγός του τι συνέβη. Η γυναίκα είχε βάρδια στο ΕΚΑΒ Πατρών, το οποίο έχει την αρμοδιότητα, ανάλογα με τη βάρδια,να στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Η γυναίκα απάντησε στο τηλέφωνο και έμαθε για το τροχαίο, χωρίς να ξέρει ότι θύμα ήταν ο σύζυγός της. Μόλις  αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη, τα έχασε, όπως περιγράφουν συνάδελφοί της.

Φωτογραφία: nafpaktianews.gr