X

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Νεκροί τρεις έφηβοι σε τροχαίο (εικόνες)

Θρήνος για τον χαμό τριών 15χρονων. Οι δυο σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο τρίτος εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Σοκάρουν οι εικόνες.

Ant1news

Θρήνος στην Κυπαρισσία για τον άδικο χαμό τριών μαθητών και φίλων που έχασαν την ζωή τους σε τραγικό τροχαίο στην περιοχή Τερψιθέας, καθώς το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε το πρωί με μικρό φορτηγάκι στην έξοδο προς την εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης.

Τo μοιραίο Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν οι τρεις 15χρονοι, ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός, από την σφοδρή σύγκρουση μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Αμέσως στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Τριφυλίας που κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Οι δυο νεαροί, ο Έλληνας και ο Βούλγαρος, βρήκαν τραγικό θάνατο ακαριαία, ενώ ο 15χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός από το φορτηγάκι, ένας 48χρονος Ρουμάνος.

 

Τα παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία και η είδηση του θανάτου τους έχει σκεπάσει με θλίψη την τοπική κοινωνία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και πήγε να πάρει τους φίλους του προκειμένου να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Κυπαρισσίας.

Ο 15χρονος Ενρίκο με το αυτοκίνητο του πατέρα του πήρε τους δυο φίλους του και συμμαθητές του στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι, καθώς είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα.

Ο 15χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με το διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ο 48χρονος Ρουμάνος.

 

Οι δυο φίλοι του σκοτώθηκαν ακαριαία από την σφοδρή σύγκρουση. Τραγική φιγούρα η μητέρα ενός εκ των παιδιών, η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο της περιοχής και χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί, είδε νεκρό τον γιο της μπροστά της. Ο 15χρονος που οδηγούσε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου κατέληξε μετά από λίγες ώρες.

Έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο και στον ΑΟ Κυπαρισσίας 


Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Όμιλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.