X

Θρήνος για τον χαμό των τριών 15χρονων σε τροχαίο στην Κυπαρισσία

Την τελευταία τους "κοπάνα" έκαναν οι τρεις φίλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο. Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Διευθυντής του σχολείου τους.

Ant1news



Την τελευταία τους "κοπάνα" από το σχολείο έκαναν τρία 15χρονια παιδιά, καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μετά από σύγκρουση με βανάκι, στην περιοχή Τερψιθέας στην Κυπαρισσία, στην έξοδο προς την εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και πήγε να πάρει τους φίλους του προκειμένου να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Κυπαρισσίας.

Ο 15χρονος Ενρίκο μαζί με τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι, είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα.

Ωστόσο, ο Ενρίκο, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και στην συνέχεια συγκρούστηκε με το διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ο 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι δυο φίλοι του σκοτώθηκαν ακαριαία από την σφοδρή σύγκρουση, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου κατέληξε μετά από λίγες ώρες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρέα των τριών 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος τους ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει στη «διαδρομή του θανάτου» και επέστρεψε στο σχολείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνος σώθηκε ενώ οι τρεις φίλοι του χάθηκαν για πάντα.

 

Πληροφορίες από την περιοχή της Κυπαρισσίας αναφέρουν ότι η μητέρα του ενός που εργάζεται στο νοσοκομείο όταν ενημερώθηκε για το δυστύχημα δεν σκέφτηκε ποτέ ότι μέσα στους τρεις νεαρούς θα βρίσκεται και το παιδί της, αφού ήξερε πως εκείνο ήταν στο σχολείο.

 

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους γονείς των τριών παιδιών να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε. 

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος έπεσε σαν βόμβα στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που φοιτούσαν τα τρία 15χρονια αγόρια.

 

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας Δημήτρης Δράκος, ανέφερε ότι η σημερινή είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα, καθώς και ότι στο σχολείο υπάρχει ψυχολόγος προκειμένου να στηρίξει τους συμμαθητές των τριών φίλων που σκοτώθηκαν. 

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα. 

Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Όμιλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα. 

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media. 

 

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.