X

Όσα (δεν) είδαμε στο χθεσινό “Beat Buzzer” (βίντεο)

Άρχισαν οι ημιτελικοί, με τις μάχες μεταξύ παικτών των προηγούμενων επεισοδίων, οι οποίοι είχαν και “ξεχωριστές στιγμές” στα γυρίσματα!

Ant1news

Αυτή την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, το Beat Buzzer με τον Γιώργο Μαυρίδη εγκαινίασαν τους ημιτελικούς καλώντας τους νικητές των προηγούμενων επεισοδίων να «παλέψουν» μεταξύ τους και να σπάσουν πλάκα ξανά με όλες τις δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν.

Στον πρώτο ημιτελικό διαγωνίστηκαν οι τρεις πρώην νικητές και ένας πρώην παίκτης του Beat Buzzer για να διεκδικήσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό! Ο Τιμολέων Διαμαντής, ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, ο Γιώργος Λέντζας και ο Χρήστος Τάσκος επέστρεψαν στις οθόνες μας για ακόμη μία βόλτα με τα μουσικής και ατελείωτου γέλιου. Κάτι το οποίο φαίνεται και από τα παρασκήνια του επεισοδίου.

Σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Μαυρίδης και 4 καλεσμένοι επιβιβάζονται στο αμάξι του Beat Buzzer. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις παίκτες πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου αλλά και να ξεπερνούν τις δοκιμασίες που ο Γιώργος τους βάζει…  Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από κάθε σωστή απάντηση θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης.

Δείτε περισσότερα επεισόδια Beat Buzzer: https://www.antenna.gr/beatbuzzer

#ΒeatBuzzer