X

“Nomads”: Η ασυλία, οι πρώτοι μονομάχοι και ο πανηγυρισμός που άναψε “φωτιές” (βίντεο)

"Επίλεκτοι" και "Εισβολείς" έδωσαν "μάχη" για την ασυλία. Η ανακοίνωση του Πούμπουρα που έφερε προ εκπλήξεων τους παίκτες.

Ant1news

Γεμάτο εντάσεις, ανατροπές και πολύ δυνατές στιγμές ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής στο Nomads Μαδαγασκάρη, όπου «Εισβολείς» και «Επίλεκτοι», αγωνίστηκαν για το αγώνισμα ασυλίας, όπου μια ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια.

Οι «Επίλεκτοι» και οι «Εισβολείς» μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης, καθώς ήταν ένα αγώνισμα που ήθελαν διακαώς να κερδίσουν, έτσι ώστε να μην αποχωρήσει κάποιος παίκτης από την ομάδα τους.

Οι «Επίλεκτοι» κατάφεραν να κερδίσουν τους «Εισβολείς», κερδίζοντας έτσι την ασυλία, παρά το γεγονός πως οι δεύτεροι ήταν έτοιμοι να κάνουν και πάλι την ανατροπή.

 Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα πανηγύρισε τη νίκη της, ωστόσο ένα σχόλιο του Χρήσου Βασιλόπουλου ενόχλησε τους Εισβολείς.

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού φώναξε: «Μία, δύο, τρεις, πόση κ@λ@φ@ρδία πια»! Από τον πάγκο των αντιπάλων ακούστηκε η εξής ατάκα για την προκλητική συμπεριφορά όλων των παικτών: «Δεν μπορώ πραγματικά».

Στη συνέχεια ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στις δύο ομάδες, μια σημαντική αλλαγή στο παιχνίδι: «Εισβολείς, Επίλεκτοι, θέλω να σας ενημερώσω για κάτι. Καθότι πλησιάζουμε στο τέλος, έχουν μείνει δύο βδομάδες πριν από την ένωση, θέλω να σας ενημερώσω ότι κανένας τραυματίας δεν θα εξαιρείται των διαδικασιών. Είμαστε ok με αυτό;».

Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, από την οποία προέκυψε πρώτος υποψήφιος μονομάχος ο Dimar με έξι ψήφους. Ο παίκτης ψήφισε τον Ορέστη Τσανγκ και έτσι είναι ο δεύτερος μονομάχος.