X

Οι τηλεθεατές για την Ενημέρωσή τους επιλέγουν ΑΝΤ1

«Καλημέρα Ελλάδα», η κορυφαία επιλογή του τηλεοπτικού κοινού. Ανοδική η πορεία του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων.

Ant1news

 

Πρώτη παραμένει και τον Νοέμβριο η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη με μέσο όρο τηλεθέασης 25,4% στο δυναμικό κοινό «18-54» καταγράφοντας αύξηση 3,7 μονάδων σε σχέση με τον Οκτώβριο.

 Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης τερματίζει πρώτη στη ζώνη μετάδοσης με 7 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Την ίδια στιγμή, ανοδική είναι η πορεία για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου που συγκεντρώνει το μήνα Νοέμβριο μερίδιο τηλεθέασης 17,1% στο δυναμικό κοινό «18-54» καταγράφοντας αύξηση 2,5 μονάδων σε σχέση με τον Οκτώβριο στο ίδιο κοινό.

Καθημερινά στις 19:30, με επίκεντρο τον πολίτη και με σεβασμό στην αξία της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, έμπειροι ρεπόρτερ, έγκριτοι αναλυτές και καλεσμένοι μας ενημερώνουν με σοβαρότητα και αμεσότητα. Γρήγορα και έγκυρα, με ήθος και αξιοπιστία ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ενημέρωση, διαβάζει σε βάθος τα γεγονότα, εξηγεί την είδηση και συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει για τα σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν καθημερινά.