X

O ληστής των Βριλησσίων πίσω από την δολοφονία 51χρονης στην Μάνδρα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας τον περασμένο Μάιο στην Μάνδρα.

Ant1news

Ένας από τους ληστές του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια είναι ο δράστης της δολοφονίας 51χρονης γυναίκας τον περασμένο Μάιο στην Μάνδρα Αττικής.

Η 51χρονη, πρώην σύζυγος ποδοσφαιρικού παράγοντα της περιοχής είχε βρεθεί δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού της στη Μάνδρα, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα. Τότε ο δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια την περασμένη Δευτέρα, όπου ο συνεργός του τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: “Από την Υποδ/νση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας – Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 51χρονης ημεδαπής, στη Μάνδρα Αττικής πρωινές ώρες της 24-05-2018, έξω από την οικία της.

Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 43χρονος ημεδαπός ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάπραξη ληστείας σε σουπερ μάρκετ στην περιοχή των Βριλησσίων. Επιπλέον, αναζητείται συνεργός του, αλλοδαπός υπήκοος, που τυγχάνει δραπέτης καταστήματος κράτησης.

Από την προανάκριση και με βάση την ανάλυση των δεδομένων που συγκεντρώθηκαν από την έρευνα του τόπου του εγκλήματος, αλλά και από μαρτυρίες, σχετικά με τον τρόπο που ενήργησαν οι δράστες, προέκυψαν στοιχεία που παραπέμπουν σε «ενέδρα».

Επιπλέον, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την εξακρίβωση των κινήσεων των δραστών, πριν αλλά και μετά το έγκλημα, διαπιστώθηκε ότι προκειμένου να γνωρίζουν κάθε στιγμή το ακριβές σημείο όπου βρισκόταν το θύμα, είχαν τοποθετήσει στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, συσκευή εντοπισμού θέσης (GPS TRACKER). Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκε η συσκευή επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών.”