X

“Πέτα τη φριτέζα”: διλήμματα και “παλιά γραμμάτια”

Σπαρταριστές ατάκες και στα νέα επεισόδια της αγαπημένης κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Ant1news

Με δεύτερες σκέψεις, ατυχήματα, σκέψεις και χωρισμούς, αλλά και για …γάμους κυλάει ο χρόνος στο Φτασμένο, με «παλιά γραμμάτια» να έρχονται ξανά στο προσκήνιο, στα νέα επεισόδια της αγαπημένης, κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, “Πέτα τη φριτέζα”.  

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου: Επεισόδιο 22 - Τουρλού μαμαδίσιο της Ναταλίας

Η Ναταλία είναι σε κατάσταση αμόκ βλέποντας τα χρήματα που είχε στην κατοχή του ο Φίλιππος και την άνεση με την οποία θα τα διέθετε στη Μαριέττα.

Ο Αντρέας βοηθάει με βαριά καρδιά την εκπομπή του Λάκη και του Σωκράτη πληρώνοντας το με τη σωματική του ακεραιότητα. Ένα χτύπημα που θα δεχτεί  θα προκαλέσει χάος στο μυαλό του και σύγχυση. Μια σύγχυση που θα απογοητεύσει το Λάκη με το Σωκράτη και θα φέρει ενθουσιασμό στη Φάλον.

 

 

 

Η Ζαμπέλα βάζει τον Αλέκο σε ένα τρομακτικό δίλημμα προκειμένου να γυρίσει κοντά του και τον στριμώχνει στα σχοινιά. Η Ναταλία συναντάει τη Μαριέττα και συγκρούονται σφοδρά. Παρόλα αυτά η Μαριέττα άθελα της βάζει σε σκέψεις τη Ναταλία σχετικά με το μέλλον του γιου της.

Η Ναταλία αποφασίζει να πάρει μαζί της για πάντα το Φίλιππο. Θα καταφέρει να πάρει το γιο του Κίμωνα μακριά του; Ο Κίμωνας θα το επιτρέψει;

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου: Επεισόδιο 23 - Παράτυπη ρέγκα του Μαμαντού

Ο Φίλιππος δοκιμάζει τις αντοχές των γονιών του και καταφέρνει άθελα του να βάλει το Μαμαντού σε μπελάδες με το νόμο. Ο Αντρέας έχει πια συνέλθει και θυμίζει πάλι τον παλιό «καλό»  του εαυτό. Η πιο ριγμένη σε αυτή τη συνθήκη είναι η Φάλον, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει πια την ίδια αντιμετώπιση από τον Αντρέα και απογοητεύεται.

 

 

 

Η Ζαμπέλα κάνει την εμφάνιση της στο σπίτι του Αντρέα και ζητάει να τη φιλοξενήσει δεδομένου ότι ο γάμος της είναι κοντά στο τέλος της. Ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την απόφαση της. Η Μαριέττα μιλάει για πρώτη φορά στον Κίμωνα ανοιχτά για αυτά που νιώθει και τα παράπονα της και η κατάσταση ξεφεύγει.

Εκείνη την ώρα ένα παλιό «γραμμάτιο»  έρχεται να υπενθυμίσει στον Κίμωνα μια μεγάλη εκκρεμότητα του. Η Φάλον αποφασίζει να βοηθήσει το Μαμαντού με μία μεγάλη πράξη αυτοθυσίας, την ίδια στιγμή που ο Αντρέας σκέφτεται το γάμο μαζί της. Θα έρθουν σε σύγκρουση αυτά τα δύο γεγονότα; Ποιο είναι το παλιό «γραμμάτιο»  του Κίμωνα και τι θα κάνει με τη Μαριέττα;