X

“MerendaΜάνια”: νέα εκπομπή ζαχαροπλαστικής στον ΑΝΤ1

Η Μάνια Ντέλου μας ετοιμάζει γρήγορα και εύκολα, λαχταριστές συνταγές με Merenda, στις οποίες κανείς δεν μπορεί να…αντισταθεί.

Ant1news

Η Merenda, η Νο1 πραλίνα φουντουκιού στην Ελλάδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΑΝΤ1, συνταγές για εύκολα και γευστικά γλυκά!

Η Μάνια Ντέλου, η γνωστή ζαχαροπλάστης, παρασκευάζει τις πιο λαχταριστές συνταγές, σε ελάχιστο χρόνο με τη βοήθεια της μοναδικής πραλίνας φουντουκιού. Η πιο γλυκιά εκπομπή ζαχαροπλαστικής θα σας παρασύρει στον πιο λαχταριστό κόσμο, στον κόσμο της MerendaΜάνια!

Στο ψωμί, στη φρυγανιά, με το κουτάλι ή ακόμη και με το δάχτυλο στις πιο απολαυστικές στιγμές μας, η Merenda πάντα μας χαρίζει την απόλυτη απόλαυση.

Τώρα, στα χέρια της Μάνιας Ντέλλου θα γίνει το βασικό συστατικό για τη δημιουργία γευστικών συνταγών πέρα από κάθε φαντασία.

  

Η Merenda, η πιο αγαπημένη γεύση των παιδιών αλλά και των μεγάλων, παράγεται στο ιστορικό Εργοστάσιο Παυλίδη και χαρίζει στιγμές απόλυτης απόλαυσης από τη δεκαετία του 1960.

Από τότε έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, έγινε κόμματι των παιδικών αναμνήσεων γεμάτες απόλαυση και γλύκα.

Με τη φαντασία της Μάνιας, η αγαπημένη Merenda απλώνεται, μπαίνει ως γέμιση, γίνεται γαρνιτούρα ως το πιο ταιριαστό συστατικό που θα απογειώσει όλα σας τα γλυκά!

Με συνταγές για όλες τις περιστάσεις, η Μάνια θα μας παρουσιάσει εύκολες και γευστικές προτάσεις για γενέθλια, παιδικά πάρτι, τα Χριστούγεννα, τη Γιορτή της Μητέρας, ακόμα και για τον Άγιο Βαλεντίνο.

 

Επιπλέον, αγαπημένοι καλεσμένοι της Μάνιας – μικροί και μεγάλοι - θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν και να γευτούν πρώτοι τις γλυκές δημιουργίες!

Με μία απλή κίνηση, βάζοντας την αγαπημένη πραλίνα φουντουκιού, τα γλυκά σας θα περάσουν σε άλλη διάσταση… στο μαγικό κόσμο της απόλυτης απόλαυσης, αυτόν της Merenda!

Μοναδικές τούρτες και κέικ, γεμιστά τσουρέκια και λουκουμάδες, cupcakes και βάφλες, θα πλημυρίσουν την οθόνη σας με τη μοναδική υφή και γεύση της Merenda. 

 

Ελάτε να ανακαλύψουμε πως η απόλυτη απόλαυση, η αγαπημένη γεύση της Merenda γίνεται μοναδικό συστατικό λαχταριστών γλυκών, σε μια εκπομπή που κανείς δε θα μπορέσει να αντισταθεί… στη MerendaΜάνια.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το πιο… γλυκό και λαχταριστό ραντεβού σας, είναι στον ΑΝΤ1, ακριβώς στις 13:45!

Μπορείτε να βλέπετε όλες τις εκπομπές ΕΔΩ