X

Τροχαίο-σοκ: αγοράκι “εκτοξεύεται” από αυτοκίνητο - “Ξεγέλασε” δύο φορές τον θάνατο (βίντεο)

Ουδείς πιστεύει ότι γλίτωσε ο απρόσεκτος μικρός, ο οποίος χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε εκπαιδευόμενος οδηγός.

Ant1news

Απίστευτες είναι οι εικόνες που απαθανάτισε η κάμερα ενός οχήματος σχολής οδηγών, στο Νότιγχαμ, με έναν ανήλικο που μοιάζει να «κοροϊδεύει» τον  θάνατο, αφού γλίτωσε μετά από ένα σοβαρό τροχαίο.

Πρώτα, ο απρόσεχτος μικρός που «βγαίνει» από το πεζοδρόμιο στον δρόμο, όπου κινούνται με ταχύτητα τα αυτοκίνητα, στο ύψος μιας διάβασης πεζών. Το φανάρι είναι πράσινο για τα αυτοκίνητα, όμως ο μικρός πετάγεται στον δρόμο και πέφτει επάνω στο όχημα της σχολής οδηγών, το οποίο κινείται στην αριστερή λωρίδα, με φυσιολογική ταχύτητα, έχοντας στο τιμόνι του έναν νεαρό άνδρα.

Ο οδηγός πατάει φρένο, όμως αυτό δεν ωφελεί, καθώς ο μικρός πετάγεται από τον δρόμο, χτυπά στο παρμπρίζ του εκπαιδευτικού αυτοκινήτου και «εκτοξεύεται» στον δρόμο, όπου κυκλοφορούν κανονικά τα αυτοκίνητα, κάποια με αυξημένη ταχύτητα.

Το παιδί προσγειώνεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας και κλάσματα δευτερολέπτου αργότερα περνά από το σημείο εκείνο ένα αυτοκίνητο με «πατημένο» το γκάζι, ο οδηγός του οποίου επίσης δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Ευτυχώς, όμως, η θέση του σώματος του παιδιού είναι τέτοια που το αυτοκίνητο ίσα που «ξυρίζει» το κορμάκι του, περνώντας «ξυστά» από τον μικρό, ο οποίος δεν έχει καν προλάβει να συνειδητοποιήσει την ατυχία και την …παράλληλη τύχη που είχε!

Αμέσως μετά, το αγόρι σηκώνεται και περπατώντας, περνά στην απέναντι πλευρά του δρόμου, όπως είχε ξεκινήσει να κάνει μόλις πριν από 3 δευτερόλεπτα, διάστημα εντός του οποίου ήλθε δύο φορές αντιμέτωπο ακόμη και με τον θάνατο, τον οποίο «ξεγέλασε» όχι μια, αλλά δύο φορές!