X

Έγκλημα στην Ρόδο: τα αποτυπώματα στο σίδερο και οι αποκαλύψεις για βιασμό (βίντεο)

Συγγενής της 21χρονης, αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1, ότι οι Αρχές είναι κοντά στην σύλληψη τριών ανδρών που την βίασαν πριν έναν χρόνο.

Ant1news

Την συμμετοχή του 19χρονου στη δολοφονία της φοιτήτριας στην Ρόδο, "έδεσαν" οι αρχές, καθώς εντοπίστηκαν δακτυλικά του αποτυπώματα, στη βάση πάνω στην οποία βρισκόταν το φονικό σίδερο και την ίδια ώρα η αστυνομία, σύμφωνα με όσα λέει στον ΑΝΤ1, συγγενής της Ελένης Τοπαλούδη,  είναι πολύ κοντά στην σύλληψη των τριών ανδρών που την βίασαν πριν από έναν χρόνο, όπως κατήγγειλαν οι φίλες της.

Η δακτυλοσκοπική έρευνα έδωσε στην ανακρίτρια τις πρώτες εικόνες για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Ελένης. Τα αποτυπώματα της αριστερής παλάμης του 19χρονου στο μπόιλερ του ηλεκτρικού σίδερου ήδη έχει καταρρίψει τους αρχικούς ισχυρισμούς του ότι ο συγκατηγορούμενός του ήταν εκείνος που χτύπησε δυο φορές την φοιτήτρια στο κεφάλι, χτυπήματα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν φονικά για την άτυχη κοπέλα. Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, τρέχουν τώρα να ξεκαθαρίσουν αν ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στην σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυπώματά του βρέθηκαν επίσης σε ποτήρι και στο μπουκάλι της βότκα που ήπιαν και οι τρεις το μοιραίο βράδυ, στο χερούλι της πόρτας του άσπρου βαν με το οποίο μετέφεραν το θύμα στην ακτή, ενώ σε διάφορα αντικείμενα στο εξοχικό της Λίνδου βρεθήκαν αποτυπώματα και των δυο δραστών όσο και του θύματος, όχι όμως άλλου προσώπου.

Ο βιασμός και οι εκβιασμοί 

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη έχουν και άλλον πόνο να διαχειριστούν. Τον βιασμό της κόρης τους πριν από περίπου έναν χρόνο  όπως αυτός καταγγέλλεται από τις φίλες της. Τρεις άνδρες της οδήγησαν στο σπίτι της, την βίασαν και κατέγραψαν την συνεύρεση, υποστηρίζουν. Μάλιστα, συγγενής της οικογένειας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους 3 δράστες…

 

«Είμαστε κοντά στον εντοπισμό των τριών δραστών αυτού του βιασμού. Φίλες της Ελένης έδωσαν κρίσιμα στοιχεία, σημαντικές πληροφορίες και οι αρχές είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό τους. Το κορίτσι μας τότε είχε πάει στην αστυνομία, μια εβδομάδα μετά το βιασμό, αλλά εκεί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να αποδείξει την συγκεκριμένη πράξη και άρα δεν όφειλε να καταθέσει», αναφέρει στον ΑΝΤ1 συγγενής της Ελένης Τοπαλουδη

Πράγματι, μια εβδομάδα μετά το βιασμό η άτυχη Ελενη, μαζί με δυο φίλες της είχε πάει στην Ασφάλεια της Ρόδου. Ο αστυνομικός υπηρεσίας που την είδε μίλησε στον ΑΝΤ1 και έδωσε μια άλλη εκδοχή… ότι η φοιτήτρια δεν είχε φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει βιασμό, αλλά ήθελε την βοήθεια των Αρχών προκειμένου να μην ανέβει το ερωτικό βίντεο στο διαδίκτυο

«Μου είπε ότι ενώ διασκέδαζε σε ένα μπαρ στην παλιά πόλη με μια φίλη της, γνώρισαν τρεις νεαρούς. Φύγανε μαζί, άφησαν την φίλη της στο σπίτι και μετά πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι του ενός από τους τρεις. Συνευρέθηκαν και κάποια στιγμή είδε τον έναν να την τραβά με το κινητό. Δυσκολευόμουν να λάβω περισσότερα στοιχεία, ντρεπόταν, παρά τις πιέσεις μου δεν ήθελε να μου δώσει πληροφορίες για τους νεαρούς ή για το σπίτι που την πήγαν. Δεν μου μίλησε για βιασμό, την απασχολούσε το βίντεο μην διαρρεύσει. Της είπα να δώσει κατάθεση προκειμένου να τρέξουμε την υπόθεση, να βρούμε τους νεαρούς και με παρέμβαση του εισαγγελέα να βρούμε το κινητό ώστε να διαγραφεί το υλικό, όμως η κοπέλα δεν ήθελε να αναφερθεί περαιτέρω. Μου είπε ότι θα κοιτούσε στο διαδίκτυο αν είχε ανέβει κάτι και θα μας ενημέρωνε, αλλά δεν ξαναεφμανίστηκε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αστυνομικός που μίλησε με την Ελένη.

 

Οι απειλές 

Μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κορίτσια που είχαν δεχτεί απειλές δημοσιοποίησης στα social medoa γυμνών φωτογραφιών τους ή βίντεο από συνευρέσεις τους, αρχίζουν τώρα να μιλούν… την ίδια τακτική φέρεται να ακολουθούσε και ο 19χρονος κατηγορούμενος. Πρώην σύντροφός του, όταν χώρισαν και ζήτησε να απομακρυνθούν, μηνύματα με απειλές από τον 19χρ έφτασαν στο κινητό της

Ήρεμη η κατάσταση στις φυλακές Γρεβενών 

Στις φυλακές Γρεβενών πάντως, όπου κρατούνται οι δυο κατηγορούμενοι, σε ξεχωριστά κελιά, μόνοι και μακριά από τις πτέρυγες η κατάσταση είναι ήρεμη, χωρίς αντιδράσεις από τους άλλους κρατούμενους. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να μπουν σε κανονικά κελιά της πτέρυγας την ερχόμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή, στο επισκεπτήριο ο 21χρονος όταν είδε τον πατέρα του που έφτασε εκτάκτως από την Ρόδο, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ο 19χρονος μίλησε στο τηλέφωνο με την οικογένειά του και τον δικηγόρο του, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των δαχτυλοσκοπικών ερευνών.