X

“Γυναίκα χωρίς όνομα”: Ο τάφος της μικρής Ελπίδας είναι άδειος

Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με σκληρή πραγματικότητα! Δυνατές συγκινήσεις «υπόσχονται» τα νέα επεισόδια…

Ant1news

Ραγδαίες εξελίξεις, μυστήριο και σασπένς στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς “Γυναίκα χωρίς όνομα”, που καθηλώνει τους τηλεθεατές κάθε απόγευμα, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 66

Η Έλλη μαθαίνει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα να αρρωστήσει σαν την Αλίκη και τρομοκρατείται. Ο Δημήτρης συνεχίζει να κρύβεται μετά τα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για απάτη, τα οποία κανείς δεν ξέρει από ποιον προήλθαν. Ο μικρός Δημητράκης έχει προβλήματα στο σχολείο και η Κάτια θορυβείται, ενώ η Έλλη προσπαθεί να προσεγγίσει πάλι το Χριστόφορο. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης προσπαθεί να φέρει κοντά τη Μαρίνα με τη Μάρθα.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 67

Η Μαρίνα συναντά τον Κωστή για να μάθει αν το παιδί της Σοφίας είναι πράγματι του Γιώργου και ο Μιχάλης της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Η Κάτια βρίσκει την ιατρική γνωμάτευση της Έλλης, που τη χαρακτηρίζει «ψυχικά ασταθή» και φοβάται ότι αν το μάθει ο Κωστής θα διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης ψάχνει πλαστό διαβατήριο για να το σκάσει από τη χώρα, ενώ απειλεί την Αλίκη για να μην ξανασυναντήσει την Έλλη. Ο Μήνας υφαίνει την πλεκτάνη με την οποία θα παγιδεύσει και την Κάτια και την Μάρθα, ενώ οι σχέσεις της Μαρίνας και της Μάρθας εξακολουθούν να είναι τεταμένες. Η Κάτια χωρίζει οριστικά με τον Αντρέα, αφού αυτός της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη σχέση της με το Μηνά. Την ίδια στιγμή η Μάρθα λαμβάνει ένα γράμμα που αφορά την Ελπίδα και την αναστατώνει πολύ. 

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 68

Η Μάρθα και η Ρένα είναι σοκαρισμένες με το γεγονός ότι θα πρέπει να γίνει εκταφή της Ελπίδας και δεν ξέρουν πώς να το πουν στη Μαρίνα. Ο Μιχάλης μαθαίνει από τη Σοφία ότι το παιδί που περιμένει είναι του Δημήτρη κι έρχεται σε δίλημμα αν θα το πει στον αδερφό του και στο Γιώργο. Εν τω μεταξύ ο Κωστής καταλαβαίνει ότι ο Μηνάς παίζει κάποιο παιχνίδι με την εταιρία και του ζητάει εξηγήσεις. Ο Μιχάλης και η Μαρίνα έρχονται για άλλη μια φορά πού κοντά.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 69

Η Μαρίνα είναι ράκος ψυχολογικά για την εκταφή της Ελπίδας. Όταν  η εκταφή γίνει, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους είναι στο νεκροταφείο. Εν τω μεταξύ, ο  Μηνάς δωροδοκεί τον Κωστή, για να μην αποκαλύψει τα πραγματικά του σχέδια, ενώ ο  Δημήτρης αναβάλει την έξοδό του από τη χώρα, θέλοντας να σταθεί στην Έλλη. Παράλληλα, ο Γιώργος σκέφτεται να πάρει δάνειο για να αγοράσει σπίτι, να μένουν με τη Σοφία.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο: 70

Η ανακάλυψη ότι ο τάφος της μικρής Ελπίδας είναι κενός, φέρνει νέα αναστάτωση στη Μαρίνα, η οποία ψάχνει εναγωνίως να βρει τι έχει απογίνει το παιδί της. Η Ρένα ανακαλύπτει ότι ο Αντρέας ήταν παρών στην διαδικασία της εκταφής της Ελπίδας και καταλαβαίνει ότι γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα ισχυρίζεται ο ίδιος. Ο Δημήτρης, στο μεταξύ, προσπαθεί εναγωνίως να ανακτήσει το GPS που ενοχοποιεί την Κάτια για την παρουσία της στο θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της Μαρίνας. Ενώ ο Αντρέας, βουτηγμένος στις τύψεις, αποφασίζει να αποκαλύψει πού κρύβεται η Δέσποινα…