X

Τα GranCereale στο πλευρό των “Nomads” (βίντεο)

Έμπρακτη στήριξη στους παίκτες, με «δόσεις» ενέργειας, από προϊόντα ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Ant1news

Tα GranCereale, ως ένθερμος υποστηρικτής της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό των “Nomads”, στηρίζοντας έμπρακτα τους παίκτες, χαρίζοντας τους την απαραίτητη ενέργεια τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και στα διάφορα αγωνίσματα.

Πολλοί απο εμάς γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η πρόσληψη φυτικών ινών σε ημερήσια βάση. Τί κάνουμε όμως γι’αυτό; Αυτή την ερώτηση έρχονται να απαντήσουν τα δημητριακά σε μπισκότο GranCereale, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν άφοβα όλες τις ώρες της ημέρας, είτε θέλεις ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια, είτε ένα θρεπτικό snack, ακόμα και για βραδινό. Είναι φταγμένα από αλεύρι ολικής άλεσης, γεμάτα θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες, νιφάδες βρώμης και το κυριότερο, χαμηλά σε λιπαρά, πράγμα που σε βοηθάει να χαρείς μία ισορροπημένη διατροφή που όμως δεν στερείται τίποτε σε απόλαυση. Με λίγα υλικά και τα GranCereale μπορείς να απολαύσεις ένα τέλειο mini meal. Συνδύασε τα με γιαούρτι, μέλι, φυσικούς χυμούς, γάλα για ευφάνταστα smoothies, ακόμα και με φρούτα, για να απολαύσεις ένα ολοκληρωμένο γεύμα και πάνω από όλα γευστικό.

Κάθε μπισκότο GranCereale παράγεται με λίγα και απλά υλικά για να σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις, είτε είσαι στο Nomads, είτε στη ζούγκλα της πόλης και της καθημερινότητας. Όπου και να είσαι, τα Mini Meals των GranCereale μπορούν να αλλάξουν το πώς βλέπεις το υγιεινό φαγητό.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου γεύση και να τα απολαύσεις είτε σκέτα, είτε σε συνδυασμό με γιαούρτι, γάλα ή χυμό! Μπορείς να τα βρεις σε 4 μοναδικές γεύσεις: classico (κλασικό), croccante (τραγανό), cioccolato (με σοκολάτα) και digestive. Το μυστικό της απίθανης γεύσης τους βρίσκεται στο οτι κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους υποβάλλονται σε ελάχιστη επεξεργασία. Το αποτέλεσμα είναι τα πιο νόστιμα και τραγανά μπισκότα που εσωκλείουν όλη τη δύναμη της φύσης

Τα GranCereale είναι ένα εύκολο, γρήγορο και χορταστικό σνακ που μπορείς να το έχεις διαθέσιμο όπου και αν βρίσκεσαι, ό, τι ώρα κι αν είναι, δίνοντάς σου παράλληλα απεριόριστες επιλογές για συνδυασμούς και προσφέροντας σου τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την ημέρα σου!