X

“Μαϊμού” αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο… αστυνομικό

Τώρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής αλλά και της οπλοκατοχής…

Ant1news

Το «έπαιξε» όργανο της Τάξεως, άλλα έπεσε πάνω σε αληθινό αστυνομικό και κατέληξε στα κρατητήρια…

Ο λόγος για 72χρονο οδηγό οχήματος ο οποίος σταμάτησε για έλεγχο το αυτοκίνητο του αστυνομικού, κάνοντας, μάλιστα, και χρήση σειρήνας, όπως μετέδωσε το lamiareport.

Ο 72χρονος οδηγούσε επικίνδυνα πίσω από το όχημα του αστυνομικού θέλοντας να προσπεράσει. Σε υπόδειξη του τελευταίου να ηρεμήσει και να κινηθεί πιο σιγά, ενεργοποίησε ηχητική σειρήνα (με αντίστοιχα εσωτερικά φωτάκια), και του έκανε μάλιστα σινιάλο να σταματήσει για έλεγχο δεξιά στο ύψος του Νοσοκομείου Λαμίας!

Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως ότι είχε πέσει σε… «συνάδελφο». Στη θέα της αστυνομικής ταυτότητας , ξαναμπήκε στο όχημα του, όπου επέβαιναν άλλα τρία ηλικιωμένα άτομα, και προσπάθησε να ξεφύγει . Όταν διαπίστωσε ότι τον ακολουθούσε το αυτοκίνητο του αστυνομικού κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το Νοσοκομείο.

Τελικά η καταδίωξη, ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του 72χρονου από μοτοσυκλετιστες της ΔΙΑΣ. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής, αλλά και της οπλοκατοχής, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ηλεκτρικό όπλο Taser.