X

Άγιος Βασίλης από το... παράθυρο στην Παιδιατρική του Χατζηκώστα (εικόνες)

Με σχοινιά κατέβηκε στα δωμάτια όπου νοσηλεύονται παιδιά, ο Άγιος Βασίλης από την ΕΜΑΚ.

Ant1news

Επιχείρηση «Άγιος Βασίλης» έστησαν οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική είδαν τον Άγιο Βασίλη να κατεβαίνει από τον…ουρανό, να ανοίγει το παράθυρο και να μπαίνει μέσα για να μοιράσει τα δώρα του.

Φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά, τα παιδιά μαζεύτηκαν γύρω του και εκείνος άδειασε το σάκο με τα δώρα, δίνοντας στην κλινική μια διαφορετική νότα, αυτήν της χαράς.

Η συγκεκριμένη ΕΜΑΚ ήταν η πρώτη φορά που προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια, η οποία έγινε πραγματικότητα μετά από πρωτοβουλία πολιτών, που φρόντισαν να εξασφαλίσουν τα δώρα, μέσω χορηγών.

Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν πραγματικότητα, με τη συνεργασία της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Ο Άγιος Βασίλης ήταν ο διοικητής της ΕΜΑΚ, Βαγγέλης Μπαλατσός, ο οποίος και κατέβηκε με τα σχοινιά από άλλον όροφο, εισήλθε στην κλινική και μπήκε από το παράθυρο.

 

Μαζί με τρεις ακόμα συναδέλφους του, στη συνέχεια μοίρασαν δώρα τα παιδιά που βρίσκονται μέσα για νοσηλεία αυτές τις μέρες.

 

Ανάλογη «επίσκεψη» αναμένεται και στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ προ ημερών άνδρες της ΕΜΑΚ έκαναν ανάλογη επίσκεψη με γερανό, στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Φωτογραφία: epiruspost.gr