X

Στείρος λόγω ιατρικού λάθος έμεινε δίχρονος

Ένα αγόρι μόλις δύο ετών έπαθε ανεπανόρθωτη βλάβη, μετά τραγικό ιατρικό λάθος.

Ant1news

Στείρο από ιατρικό λάθος έμεινε ένα αγοράκι μόλις δύο ετών, μετά από επέμβαση ρουτίνας στην οποία υποβλήθηκε.

Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία, όταν το παιδί είχε πάει με τους γονείς του στο Bristol Royal Hospital, για να υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας για ανυψωμένο όρχι.

Ενώ η επέμβαση κανονικά διαρκεί μόλις 30 λεπτά, οι γιατροί στη συγκεκριμένη περίπτωση καθυστέρησαν να βγουν από την αίθουσα, προκαλώντας ανησυχία στους γονείς του.

Όταν βγήκαν, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των γονιών, αφού ενημερώθηκαν ότι ο γιατρός που έκανε την εγχείρηση είχε υποπέσει σε τραγικό λάθος, το οποίο προκάλεσε τη στειρότητα του παιδιού.

 Όπως τους ενημέρωσαν, η κάμερα που μπήκε για την επέμβαση, τοποθετήθηκε από την αντίθετη πλευρά από αυτήν που έπρεπε, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη στον υγιή όρχι του παιδιού.

«Κατέστρεψαν τα πάντα», είπε ο πατέρας του στο BBC, ενώ η μητέρα του δήλωσε: «Μου έσκισαν την καρδιά και κατέστρεψαν το μέλλον του παιδιού μας».

Παρά τις απολογίες προς τους γονείς και την έρευνα η οποία ξεκίνησε για το θλιβερό περιστατικό, η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει. «Πλέον περιμένουμε όλοι ένα θαύμα», δήλωσε η μητέρα του.