X

Μαρίνα Πατούλη: θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου, παρά την στάση του Γιώργου Πατούλη

Οι αντιδράσεις, το «άδειασμα» από τον σύζυγο της και οι «κλειστές πόρτες» που λέει ότι βρήκε. Το σχόλιο του Γ. Καραμέρου.

Ant1news

Απτόητη για την υποψηφιότητα της για το αξίωμα του Δημάρχου Αμαρουσίου δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη, ακόμη και χωρίς την στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις της το πρωί της Δευτέρας.

«Εγώ όταν βρήκα «κλειστές πόρτες», έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο σύζυγος μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά, δεν ήρθα ουρανοκατέβατη και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», είπε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την υποψηφιότητα που έθεσε, προκαλώντας σάλο, μετά και την «αποκήρυξη» της από την σύζυγο της, ο οποίος έχει λάβει το χρίσμα της ΝΔ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Σε ερώτηση , αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, δεδομένης και της στήριξης του νυν Δημάρχου Αμαρουσίου στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ για τον Δήμο και όχι στην σύζυγο του, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».

Το δηκτικο σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις «τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η βασική μας αρχή στο «Ενωμένο Μαρούσι», ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη στην πράξη και ακηδεμόνευτη από κομματικές εξαρτήσεις. Φτάσαμε στο σημείο όλη η χώρα να ασχολείται με τον Δήμο Αμαρουσίου και σε ποιον έχει δοθεί ή θα δοθεί χρίσμα από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μια νοσηρή κατάσταση που δεν τιμά την εικόνα της πόλης μας. Μπορούμε και επιβάλλεται να αλλάξουμε σελίδα και να φέρουμε μια πραγματική αλλαγή».