X

Αιφνιδίασε τον πλανήτη ο Τραμπ: Που έκανε Χριστούγεννα μαζί με την Μελάνια (εικόνες)

Επίσκεψη… έκπληξη από τον Αμερικανό Πρόεδρο και την σύζυγό του. Που εντοπίστηκε να πετά το Air Force One.

Ant1news

Επίσκεψη… έκπληξη στα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ έκανε το βράδυ των Χριστουγέννων ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντοναλντ Τραμπ, αφήνοντας όλον τον κόσμο με το στόμα ανοικτό. 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μαζί με την σύζυγό του Μελάνια πετούσαν όλη την νύχτα από την Ουάσινγκτον προκειμένου να φτάσουν στο Ιράκ. 

Μάλιστα, η είδηση πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ Air Force One εθέαθη να πετά πάνω από την Ευρώπη έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε κανείς άλλος από το οικογενειακό του περιβάλλον είχε προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως το προεδρικό αεροσκάφος εντοπίστηκε πάνω από την Μεγάλη Βρετανία με τις πολιτικές υπηρεσίες αεροπορίας να το καταγράφουν με κατεύθυνση τη Μέση Ανατολή. 

Σε δηλώσεις του από το Ιράκ ο Πλανητάρχης είπε ότι δεν βιάζεται να ανακοινώσει τον νέο Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, λέγοντας ότι ο νέος υπουργός Άμυνας μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτά τα καθήκοντα για πολύ καιρό. 

 

Επίσης, υπερασπίστηκε την απόφαση του για αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την Συρία, λέγοντας ότι πιστεύει ότι πολλοί θα καταλάβουν και θα ακολουθήσουν τον τρόπο σκέψεις του.

Σχετικά με το «shutdown» είπε ότι θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να διασφαλίσει τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Στην συνέχεια ο Αμερικανός Πρόεδρος θα επισκεφτεί αμερικανικές δυνάμεις σε βάσεις στην Γερμανία.