X

Πιτσιρικάς κάλεσε την Αστυνομία γιατί δεν του άρεσαν τα δώρα του Άη Βασίλη

Έξαλλος ο 9χρονος που δεν πήρε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που ήθελε κάλεσε την Αστυνομία και «κατήγγειλε» το περιστατικό.

Ant1news

Ένα παιδί, που δεν έμεινε ικανοποιημένο από τα δώρα του για τα Χριστούγεννα, προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας.

Ένας 9χρονος  που ζει στο Τσέτελ, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, σχημάτισε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας, για να παραπονεθεί εκτός εαυτού ότι δεν πήρε τα δώρα που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη. 

«Οι αστυνομικοί έφθασαν και βρήκαν ένα μικρό αγόρι πολύ οργισμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Nordwest Zeitung.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η 25η Δεκεμβρίου ήταν μια πολύ ήρεμη ημέρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν τότε να παίξουν το παιχνίδι: εξέταση του αρχικού καταλόγου, σύγκριση με τα δώρα που έλαβε τελικά ο μικρός και διαμεσολάβηση της οικογένειας.

Κατάφεραν έτσι να διευθετήσουν τη διαμάχη εξηγώντας στο παιδί πως ο Άγιος Βασίλης είχε πιθανότατα μπερδέψει την παραγγελία του με αυτήν ενός άλλου παιδιού.

Πάντως, το αστυνομικό τμήμα του Όλντενμπουργκ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του καταλόγου των δώρων που είχε ζητήσει το παιδί από την Άγιο Βασίλη.