X

Νεαρός τσακώθηκε με 48χρονη και την παρέσυρε με το αυτοκίνητο

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η διαφωνία ανάμεσα στον 25χρονο και την άτυχη γυναίκα.

Ant1news

Ένας καβγάς μεταξύ ενός 25χρονου και μιας 48χρονης την ημέρα των Χριστουγέννων παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία στην Οβρυά της Πάτρας.

Ο νεαρός, διαφώνησε για άγνωστους λόγους με τη γυναίκα, μπήκε στο αυτοκίνητο του, πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω της τραυματίζοντάς την.

Η 48χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, και αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Στη συνέχεια κατήγγειλε στο Γ΄ αστυνομικό τμήμα ότι ο 25χρονος την εξύβρισε και την απείλησε μαζί με τους φίλους του ενώ την έσπρωξε βίαια, πριν την παρασύρει με το αυτοκίνητο.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση και τώρα αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα, σε άλλη περιοχή της Πάτρας, στα Δεμένικα, συνέβη ένα αντίστοιχο περιστατικό. Δύο παρέες διαπληκτίστηκαν και τότε ένας νεαρός από τη μία έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε τρία άτομα από την άλλη. Οι νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά και ο δράστης αναζητείται, αλλά δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.