X

Έκλεισε εισιτήρια σε 6 αεροπορικές πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την αεροσυνοδό κόρη του!

Ο απίστευτος πατέρας βρήκε τον τρόπο να περάσει μαζί της τα Χριστούγεννα και φυσικά έγινε viral.

Ant1news

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πατέρας έκλεισε εισιτήρια σε 6 πτήσεις για να είναι μαζί με την αεροσυνοδό κόρη του, στις γιορτές. 

Η Πιρς Βόγκαν, αεροσυνοδός της Delta Airlines, έπρεπε να κάνει πολλές πτήσεις την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα, οπότε ο πατέρας της Χαλ Βόγκαν, από το Οχάιο των ΗΠΑ, αποφάσισε να είναι μαζί της στα ταξίδια για να περάσουν μαζί τις γιορτές, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

Η ιστορία έγινε viral όταν ένας συνεπιβάτης, καθόταν δίπλα στον Χαλ, και την μοιράστηκε μέσω Instagram, “Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Χαλ στην πτήση της επιστροφής μου. Η κόρη του, Πιρς, ήταν αεροσυνοδός και έπρεπε να εργαστεί τις ημέρες των Χριστουγέννων”.

Μάλιστα, η Πιρς κοινοποίησε τις φωτογραφίες στο Facebook και ευχαρίστησε την αεροπορική εταιρεία που «καλωσόρισε» τον πατέρα της.

 

“Κοίτα μαμά, τα καταφέραμε” έγραψε η Πιρς στην μητέρα της. “Το πρώτο ταξίδι του μπαμπά χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματά του ήταν επιτυχία! Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους υπομονετικούς, και υπέροχους εργαζόμενους στα αεροδρόμια σε όλη την χώρα και το τέλειο πλήρωμα”.

Ακόμα και η Delta Airlines δημοσίευσε αργότερα μια δήλωση, που ανέφερε, “εκτιμούμε όλους τους υπαλλήλους μας που εργάζονται κατά την διάρκεια των διακοπών για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Delta και λατρέψαμε αυτόν τον μπαμπά που είχε την ευκαιρία να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη του, ακόμη και διασχίζοντας την χώρα σε ύψος 30.000 ποδών”.