X

Στη Θεσσαλονίκη οι επιβάτες της Ryanair από την Τιμισοάρα

Τέλος για την ταλαιπωρία των 89 επιβατών που αντί της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκαν στη Ρουμανία. Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο «Μακεδονία».

Ant1news

Έλαβε τέλος η ταλαιπωρία για τους 89 επιβάτες που παρέμεναν από χθες στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, έπειτα από εκτροπή της πτήσης της Ryanair Λονδίνο - Θεσσαλονίκη.

Στις 16.58 έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι 89 επιβάτες με πτήση που ναύλωσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, έπειτα από συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία Aegean, σύμφωνα με ενημέρωση από την αεροπορική εταιρεία.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Fraport Γιάννη Παπάζογλου η κατάσταση στο αεροδρόμιο έχει ομαλοποιηθεί.

Οι υπόλοιποι επιβάτες της Ryanair μεταφέρθηκαν με πούλμαν από την Τιμισοάρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγο μετά τη γεμάτη αιχμές ανακοίνωση του Υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση απολογίας προς τους επιβάτες της.

Η πτήση από το Λονδίνο δεν ήταν η μόνη που δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αφού η Ryanair άλλαξε αεροδρόμιο προσγείωσης σε ακόμα έντεκα πτήσεις, από Αθήνα, Λάρνακα, Ηράκλειο και Άμστερνταμ, ενώ πτήσεις της προσγειώθηκαν στα αεροδρόμια της Βουλγαρίας, των Σκοπίων, αλλά και αυτές της Αθήνας και του Ηρακλείου επέστρεψαν στα αεροδρόμια απογείωσής τους.

Η κατάσταση, πάντως, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, που προκλήθηκε κυρίως λόγω των αλλαγών στις πτήσεις, έχει πλέον ομαλοποιηθεί. Το ίδιο και οι αστικές συγκοινωνίες της πόλης, που μέχρι το μεσημέρι είχαν ακινητοποιηθεί.

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε λευκό κλοιό, ενώ παρά την βελτίωση του καιρού, ο κίνδυνος τώρα ελλοχεύει από τον αναμενόμενο παγετό.