X

Η βουτιά του Γκλέτσου για τον Σταυρό και η ένταση με πρώην υποψήφιο της ΝΔ (βίντεο)

Στα παγωμένα νερά του λιμανιού βούτηξε ο Δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος λίγο αργότερα έγινε έξαλλος με πρώην υποψήφιο της ΝΔ τον οποίο κατέβασε από την εξέδρα.

Ant1news

Στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Στυλίδας βούτηξε το πρωί της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως είχε κάνει και πριν μερικά χρόνια, ωστόσο μετά το τέλος της τελετής δημιουργήθηκε ένταση με τον πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κατσικονούρη.  

Ο Απόστολος Γκλέτσος έγινε έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον κ. Κατσικονούρη. Ο Δήμαρχος Στυλίδας φανερά εκνευρισμένος του είπε να κατέβει από την εξέδρα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Κατσικονούρης κατέβηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί επίσης με την συνδρομή των πιο ψύχραιμων.

Ο κ. Κατσικονούρης ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος. Ωστόσο ο λόγος για τον οποίο προκλήθηκε αυτό το μίνι επεισόδιο παραμένει άγνωστος, σύμφωνα με το lamianow.gr.

Νωρίτερα, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε βουτήξει στα παγωμένα νερά για το Σταυρό. «Αυτή την ημέρα ο Θεός δίνει φώτιση στους Χριστιανούς και μπορούν να κάνουν τα πάντα....», είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος με αυτό που έκανε θέλησε να στείλει όπως είπε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που έχουν προβλήματα υγείας, πως «όταν ακολουθούμε αυτά που μας λένε οι γιατροί, όλα γίνονται και τελικά ναι… ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς».

 

Τον Σταυρό έπιασε ο Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Στράτος Μπαμπαούσης, σύμφωνα με το lamiareport.gr .