X

“Καλημέρα Ελλάδα” και “Το Πρωινό ” σταθερά Νο1 επιλογές του κοινού από την αρχή της σεζόν

Υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης και τον Δεκέμβριο για τις δύο πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1

Ant1news

Υψηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη δημοσιογραφική ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» και για το μήνα Δεκέμβριο με μερίδιο τηλεθέασης 25,5% στο δυναμικό κοινό «18-54».

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης προηγείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό στη ζώνη μετάδοσής της, από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν πρώτη με διαφορά 7,2 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Όσον αφορά στη σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Δεκέμβριος 2018) ισχύει η ίδια εικόνα με το «Καλημέρα Ελλάδα» να προηγείται 5,4 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Την ίδια στιγμή, η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή, «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Δεκέμβριο.

«Το Πρωινό» συνεχίζει να είναι η αγαπημένη πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, όπως αποτυπώνεται από τα μερίδια τηλεθέασης. Τον Δεκέμβριο παρουσίασε περαιτέρω άνοδο σε σχέση με το Νοέμβριο, με μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 20,7%

«Το Πρωινό» εξακολουθεί να κρατά τα «σκήπτρα της τηλεθέασης» και σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Δεκέμβριος2018) με μέσο όρο 20,6% στο 18-54.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ζώνη του για τη σεζόν στις γυναίκες 25-44, βγήκε πρώτο με 5,6 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.